Η πρώτη παραγωγή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο πλαίσιο της συμφωνίας με το Netflix ανακοινώθηκε και σε αυτή θα δούμε και τον γαλαζοαίματο της βρετανικής βασιλικής οικογένειας μπροστά στην οθόνη.

Λίγες ημέρες μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη του ζεύγους στην Όπρα, ο δεύτερος γιος της πριγκίπισσας Νταϊάνα ανακοινώνει την πρώτη του παραγωγή για το Netflix.

Ο πρίγκιπας Χάρι ίδρυσε το 2014 τους αγώνες Invictus, έναν διαγωνισμό στα πρότυπα Παραολυμπιακών Αγώνων, στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν βετεράνοι και προσωπικό του στρατού που έχει τραυματιστεί στο πεδίο της μάχης. Η πρώτη λοιπόν παραγωγή της εταιρείας Archewelll Productions, στο πλαίσιο της συνεργασίας του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με το Netflix, θα αφορά σε ένα ντοκιμαντέρ γύρω από τον θεσμό αυτόν.

Το ντοκιμαντέρ θα ακολουθεί τους αθλητές καθώς προετοιμάζονται για τους αγώνες Invictus στη Χάγη της Ολλανδίας, που έχουν προγραμματιστεί για το 2022.

«Από τους πρώτους αγώνες Invictus το 2014 γνωρίζαμε πως κάθε διαγωνιζόμενος θα συμμετείχε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο σε αυτό το μωσαϊκό αντοχής, αποφασιστικότητας και επίλυσης», δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι σε σχετική ανακοίνωση.

 «Η σειρά θα προσφέρει στις κοινότητες ανά τον κόσμο ένα παράθυρο στις συγκινητικές και ανεβαστικές ιστορίες των διαγωνιζόμενων αυτών στον δρόμο τους για την Ολλανδία τον επόμενο χρόνο», συνεχίζει ο πρίγκιπας Χάρι.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένος για αυτή τη διαδρομή ή πιο περήφανος για την κοινότητα Invictus για την αδιάλειπτη έμπνευση στην επούλωση, τις ανθρώπινες δυνατότητες και τη διαρκή προσφορά», δήλωσε επίσης ο πρίγκιπας Χάρι.

Τι λέει ο Τεντ Σαράντος για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Ορλάντο φον Έινσιντελ, βρίσκεται πίσω από την παραγωγή του πρίγκιπα Χάρι για το Netflix. «Από τη στιγμή που τους γνώριζα, ήταν ξεκάθαρο πως οι αγώνες Invictus έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος που η πρώτη τους σειρά στο Netflix θα προβάλει αυτό στον κόσμο με τρόπο που δεν έχει γίνει ξανά στο παρελθόν» δήλωσε ο CEO του Netfix, Τεντ Σαράντος