Στη μεγάλη οθόνη που αγάπησε και αγαπήθηκε αλλά και στο Netflix, επιστρέφει ο Τζόνι Ντεπ μετά το θετικό γι’ αυτόν φινάλε της δικαστικής διαμάχης με την πρώην σύζυγό του, επίσης ηθοποιό, Άμπερ Χερντ από την οποία κέρδισε χρηματική αποζημίωση μετά την αγωγή που της είχε κάνει για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο Ντεπ είχε μηνύσει την πρώην σύζυγό του, ζητώντας αποζημίωση 50 εκατ. δολαρίων, επειδή υπονόησε ότι την κακοποίησε μιλώντας στην Washington Post το 2018 με τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ να επηρεάζουν την ικανότητά του να εργάζεται, όπως είχε δηλώσει. Ο ηθοποιός είχε ζητήσει να του δοθεί πίσω η ζωή του και τουλάχιστον επαγγελματικά αυτό φαίνεται να γίνεται αρχής γενομένης από το 2023.

Τότε είναι η χρονιά που ο Τζόνι Ντεπ θα επιστρέψει στον κινηματογράφο πρωταγωνιστώντας στη γαλλική ταινία με τίτλο «La Favorite», στην οποία θα υποδυθεί τον ρόλο του Λουδοβίκου ΙΕ’, βασιλιά της Γαλλίας παίζοντας μάλιστα στα γαλλικά.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Figaro», τα γυρίσματα έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2022 και θα διαρκέσουν περίπου 3 μήνες. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους γαλλικούς κινηματογράφους το 2023 και 15 μήνες μετά το Ntflix θα τη συμπεριλάβει στην ταινιοθήκη του, αφού συμφώνησε να πάρει τα δικαιώματά της.

Θυμίζουμε ότι ο Τζόνι Ντεπ φανερά απογοητευμένος από τη στάση της Disney, όσο διαρκούσαν οι κατηγορίες της πρώην συζύγου του εις βάρος του, αποφάσισε να μην επιστρέψει στην εταιρεία με την οποία έκανε πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες.