Κυκλοφόρησε χθες το τρέιλερ της του πολυαναμενόμενου σίκουελ My Big Fat Greek Wedding 3 ωστόσο μεγάλη εντύπωση προκαλεί ότι από το πρώτο τρέιλερ και από το cast της ταινίας που δημοσιεύει το Imdb λείπει το όνομα του ηθοποιού και ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με καταγγελίες για τα αδικήματα του βιασμού και της πρόκλησης σωματικής βλάβης.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Αλέξης Γεωργούλης και η Νία Βαρντάλος διατηρούν φιλικές σχέσεις και είχαν συμπρωταγωνιστήσει το 2009 στην ταινία «Έρωτας αλά Ελληνικά».

Θα είχε σημαντικό ρόλο…
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Γεωργούλης θα είχε ένα σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της τρίτης ταινίας. Εξάλλου σε συνεντεύξεις του το καλοκαίρι του 2022 ο ίδιος είχε ανακοινώσει τη συμμετοχή του στην ταινία για την οποία ήταν πολύ ενθουσιασμένος.
Όταν ο Αλέξης Γεωργούλης είχε μιλήσει για τη συμμετοχή του στην ταινία
Στο podcast της Μαρίας Σολωμού πριν από 9 μήνες είχε πει για τη συμμετοχή του στην ταινία και τον ρόλο του: «Κάνω έναν τύπο ο οποίος είναι αγρότης σε ένα νησί, που δεν λέει ποιο ακριβώς νησί στα πλαίσια της ταινίας της Νίας Βαρντάλος My Big Fat Greek Wedding 3… Έχει πολύ ενδιαφέρον, δεν θα πω τς ακριβώς γίνεται… Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Κέρκυρα και την Αθήνα».
Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι ακόμα μία φορά με τη Νία Βαρντάλος
Ο ηθοποιός είχε μιλήσει για τη συμμετοχή στην ταινία και στης εφημερίδα «Espresso» τον περασμένο Αύγουστο:
Μου είχατε πει ότι θαυμάζετε πολύ τη Νία Βαρντάλος. Είστε πάλι μαζί στο «Γάμος αλά ελληνικά 3»; Τελείωσαν τα γυρίσματα;
Τα γυρίσματα τις ώρες που γράφονται αυτές οι γραμμές συνεχίζονται. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι ακόμα μία φορά με τη Νία Βαρντάλος, η οποία είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και μια εξαιρετική επαγγελματίας. Ολοι οι συντελεστές βάζουμε στην ταινία όλη μας την αγάπη και την προσοχή, όμως η Νία, η οποία και τη σκηνοθετεί και την έχει γράψει, νομίζω ότι έχει ξεπεράσει τον εαυτό της. Φυσικά τη θαυμάζω και όλες τις φορές που έχουμε συνεργαστεί μου μεταδίδει μια υπέροχη θετική ενέργεια.

Πού περνάτε το καλοκαίρι σας;
Αυτό το καλοκαίρι θα εργάζομαι. Δηλαδή, το διάστημα που σταματά η δραστηριότητα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, εγώ συνεχίζω με τα γυρίσματα για την ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3», στην Κέρκυρα. Νομίζω ότι περνάω το καλοκαίρι μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είναι το πάθος μου, κάτι που με συμπληρώνει και μου δίνει τη δυνατότητα να εκφράζομαι και να δημιουργώ.

Το μουστάκι του… Πέτρου και ο Σούπερ Μάριο
Επίσης σε τηλεοπτική συνέντευξή του στην Κατερίνα Καινούργιου, όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε για την -τότε- αλλαγή στο look του εκείνος απάντησε: «Το μουστάκι είναι γιατί θα κάνω τον Super Mario», είπε αρχικά αστειευόμενος και στη συνέχεια αποκάλυψε πως το νέο του look οφείλονταν στον ρόλο του στην ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3» με τη Νία Βαρντάλος που γυρίζεται στην Ελλάδα


«Η αποκάλυψη είναι αυτή. Το μουστάκι είναι για τον ρόλο μου στην ταινία. Το κυριότερο είναι σε μια τέτοια παραγωγή η γλώσσα. Όταν ένας ρόλος δεν είναι στη μητρική σου γλώσσα πρέπει να σκάψεις βαθιά για να βρεις το συναίσθημα που θα πεις τα λόγια σου. Στην ταινία υποδύομαι τον Πέτρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και επεσήμανε ότι με τη Νία Βαρντάλος διατηρεί μια πολύ φιλική σχέση.
Δείτε το τρέιλερ

https://www.youtube.com/watch?v=AAflXqZ5xs0