Η Θεατρική ομάδα Βόλου «ΘΡΥΑΛΛΙΔΑ «παρουσιάζει την «Μύγα Τσε Τσε» μια κλασική φάρσα του Ρεϊ Κούνεϊ γραμμένη στα τέλη της δεκαετίας του ’80, που διασκεύασαν με το μοναδικό, προσωπικό τους τρόπο ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου.

Λόγω αυξημένης ζήτησης του κοινού η παράσταση θα ανέβει για άλλες δυο ημέρες, την Κυριακή 18/2/2024 και την Δευτέρα 19/2/2024 και ώρα 21:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας.

Γενική είσοδος: 5€

Τηλέφωνο κρατήσεων:6947045057

Το έργο

Tρία παράνομα ζευγάρια δίνουν ραντεβού στο ίδιο διαμέρισμα την ίδια ώρα, την ίδια ημέρα. Οι πόρτες ανοιγοκλείνουν, αποκρύπτουν και αποκαλύπτουν διαδοχικώς μυστικά και ψέματα και δημιουργούν ένα κρεσέντο παρεξηγήσεων που οδηγεί τους εννιά χαρακτήρες- πιόνια του έργου στον παροξυσμό

Παίζουν με σειρά εμφάνισης:

Γεωργία Κωστούλα

Ελευθερία Σαββάκη

Θωμάς Καραλόπουλος

Χριστίνα Γεωργίου

Στέφανος Λάππας

Ευάγγελος Κούργιας

Αντώνης Μπαζής

Αφροδίτη Ζωγράφου

Εβελίνα Μελαχροινάκη

Σκηνοθετική επιμέλεια:Σπύρος Μαβίδης

Σκηνικά-κουστούμια :ΘΡΥΑΛΛΙΔΑ

Μουσική επιμέλεια:Στέφανος Λάππας Ευάγγελος Κούργιας

Ήχος-Φώτα:Χριστίνα Εσερίδη-Νικολέτα Βαΐτση

Επιμέλεια -Φροντιστήριο:Έφη Παπαϊωάννου

Φωτογραφίες:Νίκος Μαυρογιάννης – Πέρσα Λεφά

Η”ΘΡΥΑΛΛΙΔΑ “δημιουργήθηκε έπειτα από την ανάγκη των μελών της να εκφραστούν μέσα από την τέχνη του θεάτρου! Από το 2007 έως σήμερα έχει παρουσιάσει στο κοινό με επιτυχία συνολικά 13 παραγωγές: ”Ο φίλος μου ο Λευτεράκης “, ”Ράφτης Κυριών “, ”Μπαμπάδες με ρούμι “, ”Υπάρχει και φιλότιμο “, ”Το παιχνίδι της μοναξιάς “, ”Ευτυχώς τρελάθηκα “, ”Ράους”, ”Σάρα η σαρανταποδαρούσα με τα 39 πόδια “, ”Με δύναμη από την Κηφισιά “, ”20 Αστικά Μονόπρακτα “, ”Ο Αλφάφα”, ”Ο Έβρος απέναντι’’, ‘’Ο κ.Αμιλκάρ’’

Για το θεατρικό έργο “Ο Έβρος απέναντι “η ομάδα απέσπασε το 2017 στο 18ο τότε Φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Ν. Ορεστιαδας το “Γκατζολάκι “όπως αποκαλείται χαρακτηριστικά 4 βραβεία:

-3ης καλύτερης παράστασης

-Έπαινο ερμηνείας Α’ ανδρικού ρόλου

-Βραβείο ερμηνείας β’ ανδρικού ρόλου

-Βραβείο μουσικής επιμέλειας