Πολλά έχουν ακουστεί σχετικά με το αν θα συμμετάσχει στο νέο All Star Survivor, το οποίο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στους δέκτες μας την ερχόμενη σεζόν στους τηλεοπτικούς. Ο λόγος για τον Ντάνο, τον νικητή του πρώτου Survivor και ίσως πιο πολυσυζητημένου παίκτη από όλα τα Survivor που έχουν προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση. Σίγουρα όμως είναι ο πιο δημοφιλής!
Ωστόσο, παρά την πολύ έντονη φημολογία, φαίνεται πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα είναι στο Survivor All Star, ακόμα και… αν είναι ο ορισμός του Star!
Τουλάχιστον, αυτό προκύπτει από τα όσα είπε ο ίδιος στην εκπομπή «Όλα Γκουντ».
«Δεν έχω μιλήσει με κανέναν…»
«Διαβάζω διάφορα, δεν έχω καμία εικόνα γιατί δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Μου λένε οι φίλοι μου για λεφτά, πολλά λεφτά, πότε φεύγω. Δεν έχω ιδέα. Εγώ κάνω αυτό και είμαι και πάρα πολύ καλά» είπε δείχνοντας το σκάφος του στη Σκιάθο.

«Το βλέπω λίγο δύσκολο» είπε για το αν θα του γινόταν πρόταση. «Δεν είναι μόνο οι δουλειές είναι και ο “Φύλακας Άγγελος”, οι δικοί μου άνθρωποι».

«Ποιο All Star; Μπορεί να είναι ένα ριάλιτι που να μην χρειάζεται να είμαι εγώ. Έχει διαφοροποιηθεί τόσο πολύ που να μην μπορώ να το κάνω. Επειδή έχω μια ενημέρωση ότι κάποιοι έκαναν επαφές, δεν είναι ακριβώς all star αλλά οι πιο δημοφιλείς κατά κάποιον τρόπο παίκτες. Εγώ δεν είμαι για ριάλιτι, ξεκάθαρα».