Το νέο ριάλιτι «I’m a Celebrity get me out of Here» έρχεται και στην τηλεόραση, με τον παρουσιαστή του παιχνιδιού, Γιώργο Λιανό, να προχωρά στις πρώτες αποκαλύψεις για τους συμμετέχοντες.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για για το ποιοι Celebities θα συμμετάσχουν, ο Γιώργος Λιανός απάντησε χιουμοριστικά. «Λόγω του Format δεν μπορείς να αποκαλύψεις κανέναν παίκτη πριν εμφανιστούν στο πρώτο επεισόδιο. Φυσικά, εδώ πέρα υπάρχουν τα μαμούνια που θα ανακαλύψουν κάποιον» είπε χαρακτηριστικά.

Ποιον γνωστό Έλληνα πολιτικό θα δούμε σε ριάλιτι επιβίωσης, τα γυρίσματα του οποίου θα πραγματοποιηθούν στον Άγιο Δομίνικο;

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά τον διέκοψε για να του πει: «Έλα που δεν πρότεινες κάποιον εσύ;» με τον Λιανό να απαντάει ευθέως: «Πρότεινα κάποιον και τον πήρανε αλλά δεν μπορώ να τον πω γιατί αυτό το πρόσωπο θα τον δείτε στο Trailer. Πάντα στο trailer γίνεται η αποκάλυψη ένα ή δύο παικτών. Όλο το κόλπο είναι ότι αυτοί πακετάρονται και έρχονται συστημένοι στον Άγιο Δομίνικο».

Ως προς την ιδιότητα των παικτών ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής αποκάλυψε ότι υπάρχει μεγάλη γκάμα, με την παραγωγή να έχει σκεφτεί και out of the box. Όπως είπε στο παιχνίδι θα μπει και πολιτικός και αθλητής.

Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα σε λίγο θα μας συστήσουν τους Celebrities που τολμούν να εγκαταλείψουν την άνεση του σπιτιού τους και να διαγωνιστούν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι στον Άγιο Δομίνικο.

Απροσδόκητες δοκιμασίες, ακραίες προκλήσεις και αποφάσεις που δοκιμάζουν τις αντοχές και τα όριά τους είναι στο καθημερινό τους πρόγραμμα!