Γουίλ Σμιθ: Δημόσια συγγνώμη στον Κρις Ροκ

Ο Αμερικανός ηθοποιός, παραγωγός, στιχουργός και ράπερ Γουίλ Σμιθ μπορεί στην τελετή των Όσκαρ να μην ζήτησε συγγνώμη από τον Κρiς Ροκ, καθώς παραλάμβανε το πρώτο του Όσκαρ, αλλά σχεδόν μία ημέρα αργότερα με ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, απολογήθηκε, λέγοντας ότι η συμπεριφορά του ήταν «απαράδεκτη και αδικαιολόγητη».

«Η βία σε όλες τις μορφές της είναι δηλητηριώδης και καταστροφική. Η συμπεριφορά μου στα χθεσινά βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Τα αστεία σε βάρος μου είναι μέρος της δουλειάς, αλλά ένα αστείο για την κατάσταση της υγείας της Τζέιντα ήταν υπερβολικό για μένα και αντέδρασα συναισθηματικά.

Θα ήθελα να ζητήσω δημόσια συγγνώμη, από τον Κρις. Ξέφυγα και έκανα λάθος. Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν ενδεικτικές του άντρα που θα ήθελα να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης.

Θα ήθελα, επίσης, να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία, τους παραγωγούς της εκπομπής, όλους τους παρευρισκόμενους και όλους όσους παρακολουθούσαν την τελετή σε ολόκληρο τον κόσμο.

Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια Γουίλιαμς και την οικογένεια μου στην ταινία του King Richard.

Λυπάμαι βαθιά που η συμπεριφορά μου έχει κηλιδώσει αυτό που ήταν ένα κατά τα άλλα υπέροχο ταξίδι για όλους μας. Είμαι ένα έργο σε εξέλιξη» έγραψε ο Γουίλ Σμιθ.

Δείτε βίντεο :

https://www.youtube.com/watch?v=myjEoDypUD8

Start typing and press Enter to search