Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο το ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή που δολοφονείται η 28χρονη ενώ μιλά με αστυνομικό της Άμεσης Δράσης. Σε εξέλιξη βρίσκεται ΕΔΕ για τη διερεύνηση ευθυνών, ενώ σε μία πρώτη αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ. απομακρύνθηκε ο εν λόγω αστυνομικός και αντικαταστάθηκε ο διοικητής του τμήματος.

Σχετικά με το ηχητικό που βγήκε στην δημοσιότητα πηγές της αστυνομίας σημειώνουν: «Το ηχητικό που έχει δοθεί στη δημοσιότητα εστάλη ατόφιο, από χθες, από την ίδια την Αστυνομία, στον εισαγγελέα και στον διεξάγοντα την εσωτερική έρευνα εκ μέρους της ΕΛΑΣ».
Ο αστυνομικός, που συνομίλησε με το θύμα, απομακρύνθηκε από τη θέση του

«Ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου που ακούγεται να συνομιλεί με το θύμα», αναφέρουν οι ίδιες πηγές, «έχει απομακρυνθεί από την θέση του, είναι υπό έρευνα από την ΕΛΑΣ και αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες, ενώ αντικαθίσταται και ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων. Υπενθυμίζεται ότι το ηχητικό περιλαμβάνεται ως μέρος της δικογραφίας και πως η έρευνα για όλους τους εμπλεκόμενους έχει ξεκινήσει ήδη από χθες. Ελέγχονται όλοι ενδελεχώς, και στο Αστυνομικό Τμήμα και στο «100», ενώ έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους».

Επίσης, σημειώνουν ότι «μέχρι την Παρασκευή, αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα, όλα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν».