Νέο κρούσμα διάρρηξης στην Κεφαλονιά διαβάζουμε στο inkefalonia.gr. Από ό,τι φαίνεται, τα καταστήματα εστίασης έχουν γίνει στόχος διαρρηκτών στο νησί. Αυτή τη φορά, σε χωριό της Λειβαθούς, μια ακόμα επιχείρηση παραβιάστηκε από διαρρήκτη, με μια σουρεάλ λεπτομέρεια, βέβαια, που κάνει και τη διαφορά: ο διαρρήκτης μάλλον πεινούσε, οπότε μαζί με ό,τι μετρητά βρήκε, φεύγοντας πήρε μαζί και μια κατσαρόλα με κοκκινιστό.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου γύρω στις 11 το βράδυ, την ώρα που το κατάστημα είχε κλείσει, ο διαρρήκτης πρώτα πήγε στο ψυγείο και μετά στο ταμείο. Δηλαδή πρώτα τσίμπησε, όπως διαβάζουμε, μερικά αλλαντικά, αλλά και μια κατσαρόλα με κοκκινιστό, την οποία εξαφάνισε. Το μενού ολοκληρώθηκε με φρούτα, γιατί οι καλοφαγάδες δεν σνομπάρουν το επιδόρπιο. Όλοι το ξέρουν αυτό.

Αφού έφαγε, κατευθύνθηκε προς το ταμείο, πήρε ένα σεβαστό ποσό σε μετρητά (ό,τι υπήρχε στο ταμείο της επιχείρησης τέλος πάντων) και έφυγε.
Να αναφέρουμε κάπου εδώ πως ο διαρρήκτης δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και έμεινε για αρκετή ώρα μέσα στο κατάστημα, με αποτέλεσμα όλες οι κινήσεις του να έχουν καταγραφεί από τις κάμερες που υπήρχαν στο κατάστημα και να εξετάζονται αυτή τη στιγμή από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, που ανέλαβε την υπόθεση μετά από μήνυση κατά αγνώστων που υπέβαλαν οι ιδιοκτήτες του καταστήματος.