Μετά τη βόμβα που έσκασε στη διεθνή σόουμπιζ σχετικά με το διαζύγιο του Ζεράρ Πικέ από τη Σακίρα, μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας, πολλές αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα για την «άστατη» ζωή του ποδοσφαιριστή.

Το πρώην ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του τον Ιούνιο, με τον Ζεράρ Πικέ να δημοσιοποιεί αμέσως τη σχέση του με την 23 Κλάρα Κία Μαρτί, με την οποία ήταν μαζί παράλληλα με τη Σακίρα.

Έκτοτε, έχει ανοίξει «πόλεμος» μεταξύ των δύο άλλοτε συντρόφων, με την τραγουδίστρια να προσπαθεί να «ξεσκεπάσει» όλες του τις απιστίες.

Η κοινή γνώμη έχει ταχθεί με το μέρος της, με τα ταμπλόιντς να κάνουν το ίδιο. Μάλιστα, ένας Ισπανός παπαράτσι προθυμοποιήθηκε να δώσει στην σταρ όλα τα στιγμιότυπα που έχει με τον Ζεράρ Πικέ, σε εξόδους του με άλλες γυναίκες.

Πρόσφατο δημοσίευμα της Marca αποκάλυψε ακόμα μια «παράνομη» σχέση του ποδοσφαιριστή. Όπως αναφέρεται, από την αρχή κιόλας του δεσμού του με τη Σακίρα, ο Ζεράρ Πικέ είχε ερωτικές σχέσεις με το διάσημο μοντέλο, Μπαρ Ρεφαέλι.
Φωτογράφος που «παρακολουθούσε» το ζευγάρι από την αρχή της σχέσης του, αποκάλυψε πως είχε δει τον Πικέ σε πολλά τρυφερά τετ-α-τετ με την Ισραηλινή, η οποία μόλις είχε βγει από τη σχέση της με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.