Η Μάργκοτ Ρόμπι είναι επίσημα η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ηθοποιός στο Χόλιγουντ, χάρη στον τεράστιο μισθό της για την επερχόμενη ταινία «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουιγκ.

Η 32χρονη ηθοποιός, όπως αναφέρει η Daily Mail, πληρώθηκε με 12,5 εκατομμύρια δολάρια για να πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Ράιαν Γκόσλινγκ, στο πολυαναμενόμενο φιλμ. Ο Γκόσλινγκ φέρεται να πήρε μάλιστα τον ίδιο μισθό με εκείνη στην ταινία κι έτσι το κινηματογραφικό ζευγάρι βρίσκεται στην 16η θέση της λίστας του Variety με τους «κορυφαίους κερδισμένους του Χόλιγουντ».
Η δεύτερη γυναίκα ηθοποιός με τα υψηλότερα κέρδη είναι η Μίλι Μπόμπι Μπράουν, η οποία πληρώθηκε με 10 εκατομμύρια δολάρια για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Enola Holmes 2, του Netflix.

Στους… κυρίους της παρέας, ο Τομ Κρουζ κατακτά την κορυφή, χάρη στο blockbuster του Top Gun: Maverick. Ο Κρουζ που δεν είναι μόνο ο πρωταγωνιστής του σίκουελ αλλά και ο παραγωγός του, αναμένεται να κερδίσει συνολικά, περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια.

Τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας «Barbie» έχουν ξεκινήσει και οι πρώτες εικόνες μαρτυρούν την εντυπωσιακή ομοιότητα της Μάργκοτ Ρόμπι με τη διάσημη κούκλα των παιδικών μας χρόνων.
Ως ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί η 21η Ιουλίου του 2023. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Μάργκοτ Ρόμπι έχει αναλάβει από κοινού με τον σύζυγό της, Τομ Άκερλεϊ την παραγωγή της ταινίας. Η ίδια είχε δηλώσει στο παρελθόν, για το πρότζεκτ: «Αυτός ο ρόλος, καθώς και η παραγωγή της ταινίας, είναι τεράστια τιμή για εμένα. Θεωρώ ότι θα επηρεάσει θετικά, όχι μόνο τα παιδιά, αλλά το κοινό σε όλο τον κόσμο».

«Υπάρχουν πολλές νοσταλγικές αναφορές, αλλά και διάφοροι συναρπαστικοί τρόποι να προσεγγίσει κανείς αυτόν τον ρόλο. Ο κόσμος ακούει Barbie και φτιάχνει μια εικόνα στο μυαλό του για το πώς μπορεί να είναι η ταινία, όταν όμως ακούει ότι την σκηνοθετεί η Γκρέτα Γκέργουιγκ, συνειδητοποιεί ότι μάλλον δεν έχει ιδέα περί τίνος πρόκειται», είχε αναφέρει.