Μπορεί η Heidi Klum να είναι γέννημα θρέμμα Γερμανίας, όμως όπως φαίνεται αγαπάει την Ελλάδα, τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις της. Και ο ισχυρισμός δεν στηρίζεται στην επίσκεψη της ίδιας στη χώρα, τότε που επέλεξε τη Μύκονο για τις καλοκαιρινές διακοπές. Στηρίζεται στο γεγονός πως η ίδια και η οικογένεια της βρέθηκαν σε ελληνικό γλέντι για τον εορτασμό του Πάσχα.

Η Heidi Klum, λοιπόν, τη Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από το πασχαλινό γλέντι με άρωμα Ελλάδας. Τα ρεμπέτικα τραγούδια, ο μπακλαβάς με το παγωτό και ελληνικά σημαιάκια δεν έλειψαν: το σωστό ελληνικό γλέντι.

Ο ενθουσιασμός της Klum για τις ελληνικές παραδόσεις έγινε ξεκάθαρα αντιληπτός. Οι δημοσιεύσεις και τα stories στο Instagram τον αποκαλύπτουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Για παράδειγμα, στο παρακάτω βίντεο η Heidi Klum χορεύει με τον σύζυγό της, Tom Kaulitz, υπό το άκουσμα ελληνικού ρεμπέτικου τραγουδιού. Και μπορεί να είναι ασυγχρόνιστοι, όμως το απολαμβάνουν με την ψυχή τους κι αυτό έχει σημασία.

Φυσικά από το γλέντι δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα παραδοσιακά εδέσματα – τα οποία υποθέτω θα ήταν πολλά. Ανάμεσά τους και ο μπακλαβάς με το παγωτό και το ελληνικό σημαιάκι. Το τελευταίο, μάλιστα, έκανε παντού αισθητή την παρουσία του, καθώς ήταν το βασικό στοιχείο της διακόσμησης.

Μπορεί το μοντέλο να μην αποκάλυψε ποιος ήταν ο διοργανωτής του ελληνικού πάρτι, όμως έχουμε μία βάσιμη υποψία. Ο γιος του Σπύρου Πώρου, Aris Rachevsky, και η κόρη της Heidi Klum, Leni, είναι ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Η σχέση τους αποκαλύφθηκε ανήμερα της φετινής γιορτής των ερωτευμένων όταν οι δυο τους αφιέρωσαν Instagram Stories με φωτογραφίες τους ο ένας στον άλλο.