Όπως όλα δείχνουν, το τελευταίο χρονικό διάστημα η Kate Hudson βρίσκεται στην Ελλάδα και μοιράζει τον χρόνο που έχει στη διάθεσή της ανάμεσα στις Σπέτσες και τη Σκιάθο. Συνδυάζει, δηλαδή, επαγγελματικές υποχρεώσεις με διακοπές. Για να γίνω πιο συγκεκριμένη, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε πριν από λίγες μέρες την ηθοποιό στις Σπέτσες, εν όψει των γυρισμάτων της ταινίας “Knives Out 2” στην οποία θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τους ηθοποιούς Daniel Craig και Edward Norton. Από την άλλη, στη Σκιάθο βρίσκεται το αγαπημένο της εξοχικό. Εκεί που ηρεμεί και γαληνεύει η ψυχή της.

Μετά το πέρας των προαναφερόμενων επαγγελματικών υποχρεώσεων, η Kate Hudson φαίνεται να επέστρεψε στο σπίτι της στη Σκιάθο, στον επίγειο παράδεισό της για να συνεχίσει τις διακοπές της οι οποίες ξεκίνησαν στην παραλία με ένα κρασί στο χέρι. Μετά από σχεδόν δυο εβδομάδες, λοιπόν, και ενώ η ηθοποιός μάς έχει χαρίσει ένα σωρό ωραία στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αυτήν τη φορά μάς χάρισε το καλύτερο. Είδαμε την ίδια σε ρόλο κηπουρού.

Η Kate Hudson εκτός από εξαιρετική ηθοποιός είναι και εξαιρετική κηπουρός

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός μάς πληροφόρησε πως το βραδινό της οικογένειας θα ετοιμαστεί από καλούδια του κήπου που διατηρεί στη Σκιάθο, τα οποία η ίδια μάζεψε. Γιατί το σωστό το ελληνικό το σπίτι έχει πάντα έναν κήπο με σπιτικά φρούτα και λαχανικά που ευδοκιμούν στην ελληνική γη.

Η Kate Hudson, λοιπόν, που εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός είναι και επιδέξια κηπουρός, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη σοδειά του κήπου της. Ντομάτες, μελιτζάνες, κολοκυθάκια. Απ’ όλα έχει ο μπαξές. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Να σημειώσουμε πως η Kate Hudson βρίσκεται με όλη την οικογένειά της στο νησί των Σποράδων, συμπεριλαμβανομένων της μητέρας της, Goldie Hawn και του συζύγου της, Kurt Russel. «Η Ελλάδα είναι το αγαπημένο μου μέρος για διακοπές. Νιώθω σαν το σπίτι μου εκεί. Λατρεύω την κουλτούρα, τους ανθρώπους που είναι θαυμάσιοι. Τα νερά είναι τόσο τρομερά ελκυστικά», είχε πει σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar η ηθοποιός.