Κάτι τρέχει με την υγεία του Ερντογάν

Ο φιλοκυβερνητικός τύπος αποδίδει τα «ύποπτα» σημάδια σε κούραση. Ωστόσο τα βίντεο που βλέπουν το φως τη δημοσιότητας αποτελούν ισχυρή ένδειξη πως κάτι σοβαρό συμβαίνει με την υγεία του Ερντογάν ενώ οργιάζουν οι φήμες πως ο Τούρκος πρόεδρος πάσχει από ένα πολύ βαρύ και θανατηφόρο αυτοάνοσο νόσημα.

Το βίντεο με τον Ερντογάν να αποκοιμιέται ενώ μιλάει σε ζωντανή σύνδεση – μπερδεύοντας παράλληλα τα λόγια του- προκάλεσε σάλο Κάποια στιγμή έβγαλε έναν αναστεναγμό, προτού κλείσει τα βλέφαρά του για δευτερόλεπτα. Ο Ερντογάν συνήλθε γρήγορα και ολοκλήρωσε την ομιλία του, αλλά η «φωτιά» είχε ήδη ανάψει.

Την περασμένη Πέμπτη, μιλώντας σε μαθητές ξεχνούσε λέξεις και φράσεις, με έναν μαθητή μάλιστα να σπεύδει να του ψιθυρίσει στο αυτί ότι αυτό που κρατούσε ήταν κουδούνι, καθώς ο Πρόεδρος δυσκολευόταν να βρει την λέξη.

Το Nordic Monitor, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ασχολείται με την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για θέματα που αφορούν την Ευρώπη και όχι μόνο, έκανε μια ενδελεχή έρευνα και όπως όπως αποκαλύπτει, ο Ερντογάν είχε διαγνωστεί με καρκίνο του παχέως εντέρου το 2011, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις. 

Σύμφωνα με ειδικό χειρουργό, έκανε χημειοθεραπείες και όχι σε ακτινοθεραπείες, ώστε να μην βγει εκτός πολιτικής σκηνής.

Στις δημόσιες εμφανίσεις του, εκείνη την εποχή, φαινόταν αρκετά αδυνατισμένος ενώ τα χαρακτηριστικά του είχαν αλλοιωθεί. 

Να σημειωθεί πως μετά τις 15 Ιουλίου,ο Ερντογάν παραχώρησε πλήρως τη διοίκηση των ενόπλων δυνάμεων της Άγκυρας στον Ακάρ και έγιναν κάποιες πάρα πολύ σημαντικές νομικές αλλαγές,ώστε οι αεροπορικές, θαλάσσιες και χερσαίες δυνάμεις διοίκησης υπάγονται άμεσα στο υπουργείο Άμυνας.

Εξ’ού και η φημολογία ότι ο Ακάρ θα είναι ο αντικαταστάτης του.

Start typing and press Enter to search