Λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα ο Sting ανακοινώνει νέο άλμπουμ – Ακούστε το πρώτο τραγούδι!

Λίγες μέρες πριν από τις δύο μοναδικές συναυλίες του στην Αθήνα, στις 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου 2021, στο Ηρώδειο, στη σκιά της Ακρόπολης, ο 17 φορές βραβευμένος με Grammy, Sting ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ με τίτλο «The Bridge», με πρώτο single το «If it is Love». Πρόκειται για ένα ρομαντικό τραγούδι που αγγίζει με την αισθαντική φωνή του καλλιτέχνη. Το album “The Bridge” δημιουργήθηκε εν μέσω πανδημίας και μέσα από πολλά και ανάμεικτα συναισθήματα του καλλιτέχνη. Τα ολοκαίνουργια τραγούδια του album αποτελούν έμπνευση του Sting από ποικίλα είδη μουσικής που έχει δοκιμάσει καθόλη τη διάρκεια της καριέρας του, όπως rock n’ roll, jazz, classical & folk.

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια του lockdown της περσινής χρονιάς από ένα σύνολο μουσικών συμπεριλαμβανομένων των Dominic Miller (guitar), Josh Freese (drums), Branford Marsalis (saxophone), Manu Katché (drums), Martin Kierszenbaum (keyboards), Fred Renaudin (synthesizer).

Τα τραγούδια είναι σε παραγωγή των Sting & Martin Kierszenbaum και σε μίξη των Robert Orton, Donal Hodgson & Tony Lake.

Ο Sting στο Ηρώδειο

Τρία χρόνια μετά την τελευταία του συναυλία στη χώρα μας, ο Sting επιστρέφει στην Ελλάδα, για να γιορτάσει τα 70α γενέθλιά του με το ελληνικό κοινό, σε δύο μοναδικές συναυλίες στο Ηρώδειο -στον ίδιο χωρο που είχε πραγματοποιήσει τις τελευταίες συναυλίες του εδώ το 2018.

Την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου και την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2021, λοιπον, ο Sting θα επιστρέψει στο Ηρώδειο για δυο μοναδικές βραδιές. «Sting the Songs» είναι ο τίτλος των δύο αυτών συναυλιών, ένας τίτλος που προϊδεάζει για τις μεγάλες επιτυχίες που πρόκειται να ακούσουμε από τον διάσημο καλλιτέχνη.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΔΩ :

https://sting.lnk.to/IfItsLoveGREPR

Start typing and press Enter to search