Η Μέγκαν Μαρκλ και η σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι μπήκαν στο μικροσκόπιο του Τύπου από την πρώτη στιγμή και μετά τα αποκαλυπτικά ντοκιμαντέρ και τα απομνημονεύματα για τις δύσκολες συνδέσεις τους με το παλάτι, «αναζωπύρωσαν» το ενδιαφέρον γύρω από τον γάμο τους.
Νέο άρθρο που δημοσιεύθηκε στη Daily Mail, θέλει τη δούκισσα του Σάσσεξ να είναι «εμμονική με τα χρήματα και εν τέλει απογοητευμένη όταν συνειδητοποίησε πόσα λίγα έχει ο πρίγκιπας Χάρι».
Ο Τομ Μπάουερ, συγγραφέας με επί των βασιλικών θεματολογία, περιέγραψε ότι η πρώην σταρ της σειράς «Suits» αιφνιδιάστηκε από τις «οικονομίες» του συζύγου της


«Η μεγάλη της έκπληξη και απογοήτευση ήταν ότι ο πρίγκιπας Χάρι είχε πολύ λίγα χρήματα. Είχε φανταστεί ότι θα άξιζε εκατοντάδες εκατομμύρια, αν όχι δισεκατομμύρια, και τώρα πρέπει η ίδια να επανορθώσει» δήλωσε και πρόσθεσε: «Θέλει να κυκλοφορεί με μεγάλες Cadillac, και ιδιωτικά τζετ κατ’ εντολή. Αυτή τη στιγμή πρέπει να “παλεύει” για τέτοια πράγματα».
Στην πορεία, ο Μπάουερ θέλησε να τονίσει ότι η παρουσία του ζευγαριού στη στέψη του βασιλιά Καρόλου είναι πολύ πιθανό «να καταστρέψει» την τελετή και να «επισκιάσει» τον βασιλιά Κάρολο.