Με σειρά κινουμένων σχεδίων το ντεμπούτο της Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix

Η Μέγκαν Μαρκλ αναλαμβάνει την παραγωγή μιας νέας σειράς κινουμένων σχεδίων που θα προβληθεί στο Netflix, με τίτλο «Pearl». Η νέα συνεργασία ανακοινώθηκε μέσω του ιστότοπου του Archewell Foundation.

Η δούκισσα του Σάσεξ θα συνεργαστεί στη σειρά με τη Λιζ Γκάρμπους, την Αμάντα Ρίντα, την Κάρολιν Σόπερ, τον Νταν Κόγκαν και τον Ντέιβιντ Φέρνις.

Η περιπέτεια ενός κοριτσιού στη νέα σειρά του Netflix

Στη σειρά διαδραματίζεται μία «ηρωική περιπέτεια» ενός νεαρού κοριτσιού το οποίο θα ανακαλύψει την πραγματική του δύναμη, παίρνοντας έμπνευση από γυναίκες που άφησαν το σημάδι τους.

«Όπως πολλά κορίτσια στην ηλικία της, η ηρωίδα μας είναι σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας, καθώς προσπαθεί να ξεπεράσει τις καθημερινές προκλήσεις της ζωής», δήλωσε η Μέγκαν Μαρκλ.

 «Είμαι ενθουσιασμένη που η Archewell Productions, σε συνεργασία με την πλατφόρμα παραγωγής του Netflix και των παραγωγών θα σας μεταφέρουν αυτή τη νέα σειρά κινουμένων σχεδίων, που θα υμνεί εξαιρετικές γυναίκες της ιστορίας. Ο Ντέιβιντ Φέρνις και εγώ ήμασταν ενθουσιασμένοι για τη νέα σειρά και χαίρομαι που το ανακοινώνουμε».

Το πρώτο ντοκιμαντέρ στο Netflix από τον πρίγκιπα Χάρι

Το «Heart of Invictus» ήταν η πρώτη σειρά ντοκιμαντέρ στην οποία ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν συνεργάστηκαν με την πλατφόρμα του Netflix. Το ντοκιμαντέρ θα ακολουθεί τους αθλητές καθώς προετοιμάζονται για τους αγώνες Invictus στη Χάγη της Ολλανδίας, που έχουν προγραμματιστεί για το 2022.

«Από τους πρώτους αγώνες Invictus το 2014 γνωρίζαμε πως κάθε διαγωνιζόμενος θα συμμετείχε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο σε αυτό το μωσαϊκό αντοχής, αποφασιστικότητας και επίλυσης», δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι σε σχετική ανακοίνωση.

 «Η σειρά θα προσφέρει στις κοινότητες ανά τον κόσμο ένα παράθυρο στις συγκινητικές και ανεβαστικές ιστορίες των διαγωνιζόμενων αυτών στον δρόμο τους για την Ολλανδία τον επόμενο χρόνο», συνεχίζει ο πρίγκιπας Χάρι.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένος για αυτή τη διαδρομή ή πιο περήφανος για την κοινότητα Invictus για την αδιάλειπτη έμπνευση στην επούλωση, τις ανθρώπινες δυνατότητες και τη διαρκή προσφορά», δήλωσε επίσης ο πρίγκιπας Χάρι.

Η επικερδής συμφωνία της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι με το Netflix

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι υπέγραψαν συμφωνία με το Netflix, για την παραγωγή περιεχομένου. Η συμφωνία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με το Netflix για την παροχή «ελπίδας και έμπνευσης» μπορεί να αξίζει μέχρι και 150 εκατομμύρια δολάρια, λένε πηγές του κλάδου.

Η συμφωνία για την παροχή αποκλειστικού περιεχομένου στους 190 εκατομμύρια συνδρομητές του Netflix παγκοσμίως αξίζει 150 εκατομμύρια δολάρια, ανέφεραν εταιρείες που εργάζονται στη βιομηχανία ψυχαγωγίας, στο Deadline, και ακολουθεί μια παρόμοια πολιτική με αυτή των Ομπάμα.

Start typing and press Enter to search