Μια ατάκα που χρησιμοποίησε η βραβευμένη τραγουδίστρια Adele για τον σύντροφό της Rich Paul ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τις φήμες πως το λαμπερό ζευγάρι έχει επισημοποιήσει τη σχέση του.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με την DailyMail, όταν μια θαυμάστρια φώναξε «θα με παντρευτείς;» στην Adele στη διάρκεια συναυλίας της στο Λας Βέγκας.

«Δεν μπορείς να με παντρευτείς. Είμαι στρέιτ αγάπη μου και ο άντρας μου είναι εδώ απόψε» απάντησε η Adele.

«Μπορείς να προσπαθήσεις;» συνέχισε η θαυμάστριά της, με την τραγουδίστρια να της απαντά πως δεν θέλει να προσπαθήσει γιατί είναι με τον Rich Paul.

«Είναι απλά ξεκαρδιστικός. Είναι τόσο αστείος και πολύ έξυπνος»

Η Adele είναι τα τελευταία δύο χρόνια με τον Rich Paul, κάνοντας γνωστή τη σχέση τους τον Ιούλιο του 2021 σε έναν αγώνα του NBA.

Η διάσημη και βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια φοράει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι τον τελευταίο χρόνο, πυροδοτώντας τις φήμες

Η Adele ωστόσο όταν ρωτήθηκε σχετικά απάντησε πως της αρέσουν απλά τα κοσμήματα.

Η τραγουδίστρια γνώρισε τον ατζέντη του LeBron James στο πάρτι γενεθλίων ενός κοινού τους φίλου.

Μιλώντας για τη σχέση τους έχει επαινέσει τον σύντροφό της, κάνοντας λόγο για την πιο εύκολη σχέση που είχε ποτέ μιλώντας στο περιοδικό Rolling Stone.

«Είναι απλά ξεκαρδιστικός. Είναι τόσο αστείος και πολύ έξυπνος. Είναι απίστευτο να τον βλέπεις να κάνει αυτό που κάνει» δήλωνε στο CBS για τον Rich Paul το 2021.