Οι Έλληνες influencers που έχουν τους περισσότερους fake Instagram followers

Το Instagram αναμφισβήτητα, είναι ένα από τα πιο ισχυρά social media, με αρκετούς influencers να βγάζουν πολλά χρήματα μέσω αυτού.

Στη χώρα μας δεν είναι λίγοι εκείνοι οι influencers που ξεπερνούν τους 700.000 followers, ενώ κάποιοι καταφέρνουν και αγγίζουν τους 1 εκατ.. Ωστόσο, φαίνεται ότι τους ακολουθούν και fake λογαριασμοί.

Η Fasthosts.co.uk ανέλυσε τους λογαριασμούς influencers στο Instagram και ανακάλυψε πόσοι αληθινοί και fake λογαριασμοί τους ακολουθούν. Σύμφωνα με την έρευνα, στην Ελλάδα η Ιωάννα Τούνη, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η Ελένη Φουρέιρα έχουν τους περισσότερους fake followers στο Instagram με σχεδόν 25-37% ύποπτων λογαριασμών στο προφίλ τους.

Nα σημειωθεί πως Έλληνες αθλητές παγκοσμίως φήμης όπως ο Στέφανος Τσιτσιπάς και Γιάννης Αντετοκούμπο βρίσκονται στη λίστα (9η και 5η θέση) αλλά παρόλο το ποσοστό των ψεύτικων ακολούθων οι λογαριασμοί τους στο Instagram έχουν υψηλό ποσοστό συμμετοχής ακολούθων. Αυτό σημαίνει πως οι ακόλουθοί τους αλληλοεπιδρούν με τα προφιλ κάνοντας likes, comments, shares κ.ά.

Start typing and press Enter to search