Η έρευνα της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας του Χόλιγουντ CelebTattler ανέλυσε σημεία δεδομένων από τις τάσεις αναζήτησης της Google το 2022, παρακολουθώντας πάνω από 150 αξιοσημείωτες διασημότητες.

Την πρωτιά τελικά κατέλαβε η πρωταγωνίστρια του «Aquaman» και γνωστή για δικαστική διαμάχη της με τον Τζόνι Ντεπ, Άμπερ Χερντ.

Πιθανότατα λόγω της μεγάλης δικαστικής διαμάχης με τον πρώην της, η 36χρονη ηθοποιός βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με μέσο όρο 5,6 εκατομμύρια αναζητήσεις κάθε μήνα στις ΗΠΑ. Φυσικά, ο Johnny Depp, ακολούθησε στη δεύτερη θέση, «κερδίζοντας 5,5 εκατομμύρια αναζητήσεις ανά μήνα.

Τους πρώην συζύγους ακολούθησαν η Κιμ Καρντάσιαν, ο Έλον Μασκ, ο Αμερικανός ποδοσφαιριστής Τομ Μπρέιντι, ο Πιτ Ντέιβιντσον και ακόμη και η βασίλισσα Ελισάβετ Β’, η οποία έλαβε την τρίτη θέση. Η μακροβιότερη μονάρχης της Βρετανίας απεβίωσε τον Σεπτέμβριο σε ηλικία 96 ετών μετά από επτά δεκαετίες στο θρόνο και συγκέντρωσε 4,3 εκατομμύρια αναζητήσεις στο Google ανά μήνα για το έτος.

Μιλώντας για ταραχώδη ζευγάρια, η Κιμ Καρντάσιαν και ο πρώην αγαπημένος της Πιτ Ντέιβιντσον κατέλαβαν την πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα.
Ο Elon Musk, διευθύνων σύμβουλος του Twitter, κατέλαβε την έβδομη θέση στη λίστα, συγκεντρώνοντας 3,19 εκατομμύρια αναζητήσεις στο Google ανά μήνα στις ΗΠΑ.
Ο Γουίλ Σμιθ μετά το περίφημο χαστούκι στα Όσκαρ κατέλαβε την όγδοη θέση στη λίστα, οριακά γλιστρώντας κάτω από τον Μασκ με 3,15 εκατομμύρια μηνιαίες αναζητήσεις.