Οσμή σκανδάλου στο Survivor: Καταγγελία για «στημένη αποχώρηση»

Έντονη φημολογία – Ποιον θέλουν εκτός ριάλιτι και γιατί; 

Νέα τροπή στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα σενάριο που εφόσον επιβεβαιωθεί, θα προκαλέσει ντόρο!

Μια εβδομάδα γεμάτη ανατροπές για τους παίκτες του Survivor με τον Γιώργο Κατσαούνη, τον Ανδρέα Ματθαιακάκη και την Άσπα Πρεδάρη να βρίσκονται υποψήφιοι προς αποχώρηση.

“Όλοι οι φόβοι μου πραγματοποιήθηκαν. Με το που μπήκα σκεφτόμουν ότι δεν πρέπει με τίποτα να ψηφιστώ την πρώτη εβδομάδα που θα ήταν διαθέσιμη για εμάς και σίγουρα να μην τραυματιστώ. Δυστυχώς για εμένα συνέβησαν και τα δύο. Θεωρώ ότι είμαι αρκετά άτυχος στο ξεκίνημά μου.” ανέφερε ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, ύστερα από την ψηφοφορία των συμπαικτών του

Ο Σπύρος δεν ήρθε ποτέ να μου πει ότι θα με ψηφίσει. Και δικαίωμά του ο καθένας πράττει όπως θέλει. Σήμερα ήρθα εδώ και είχα πει σε πολλούς από τους συμπαίκτες μου ότι θα ψηφιστώ. Το ένστικτό μου δεν έλεγε τον λόγο. Από τη μια πλευρά καταλαβαίνω τη θέση του για το αγωνιστικό κομμάτι γιατί όλοι οι συμπαίκτες μου είναι πολύ καλοί αγωνιστικά, απλά ο λίγο καλύτερος είναι αυτός που θα την πατήσει” σχολίασε από τη μεριά της η Άσπα.

Τεταμένες παραμένουν οι σχέσεις μεταξύ των παικτών στην ομάδα των Μαχητών και στο επεισόδιο της Τρίτη με τον Γιώργο Κατσαούνη να αναφέρει για τους συμπαίκτες του “Κατάλαβαν ότι αν φύγω δεν πρόκειται να πάρουν ούτε έπαθλο, ούτε να φάνε ποτέ. Θα μείνουν νηστικοί”.

Πάντως, τις τελευταίες ώρες ακούγεται όλο και πιο έντονα, πως οι ψήφοι προς τον Κατσαούνη δεν ήταν τυχαίες και ότι προέκυψαν μετά τις σοβαρές κατηγορίες που εμφανίστηκαν στην Αθήνα εναντίον του.

Start typing and press Enter to search