Ο σερ Μάικλ Κέιν επιβεβαίωσε ότι έχει αποσυρθεί από την υποκριτική, μετά την κυκλοφορία της νέας του ταινίας «The Great Escaper».

Ο 90χρονος θρύλος της υποκριτικής πρωταγωνιστεί στην ταινία πλάι στην αείμνηστη Γκλέντα Τζάκσον, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο, λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων.

Σε συνέντευξή του στο BBC Radio 4 ο Μάικλ Κέιν είπε: «Συνεχίζω να λέω ότι πρόκειται να αποσυρθώ. Λοιπόν το λέω τώρα. Σκέφτηκα ότι είχα μια φωτογραφία, στην οποία ήμουν ο πρωταγωνιστής και είχα απίστευτες κριτικές… Τι πρόκειται να κάνω για το ξεπεράσω αυτό;»

Στην ταινία, ο Μάικλ Κέιν υποδύεται τον Μπέρνι Τζόρνταν, έναν βετεράνο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που δραπετεύει από τον οίκο φροντίδας, στον οποίο ζει για να παρευρεθεί στους εορτασμούς της επετείου της D-Day στη Γαλλία.

«Οι μόνοι ρόλοι που μπορεί να πάρω τώρα είναι άντρες 90 ετών. Ή ίσως 85» είπε. «Δεν πρόκειται να είναι οι πρωταγωνιστικοί. Δεν υπάρχουν πρωταγωνιστές άντρες στα 90, υπάρχουν νέα όμορφα αγόρια και κορίτσια. Σκέφτηκα, λοιπόν, ότι μπορεί κάλλιστα να φύγω με όλα αυτά» σημείωσε ο Βρετανός ηθοποιός.

Η ταινία «The Great Escaper» παίζεται ήδη στις κινηματογραφικές αίθουσες του εξωτερικού. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της στις ελληνικές αίθουσες.
Δείτε το τρέιλερ

https://www.youtube.com/watch?v=dNWp8Kq5JgI