O Τζόνι Ντεπ γιόρτασε τη νίκη του στο δικαστήριο, έναντι της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ, με ένα λουκούλλειο γεύμα σε πολυτελές ινδικό εστιατόριο, όπου ο ηθοποιός και οι φίλοι του έκαναν λογαριασμό 50.000 λιρών (58.520 ευρω).

Ο 58χρονος ηθοποιός, μαζί με τον επιστήθιο φίλο του και γνωστο μουσικό Jeff Beck, και περίπου 20 ακόμα άτομα, «κατέλαβαν» το εστιατόριο Varanasi, στο Μπέρμιγχαμ, το βράδυ της Κυριακής, διοργανώνοντας ένα πριβέ συμπόσιο με ινδικά φαγητά, που το προσωπικό του μαγαζιού ετοίμασε ειδικά για αυτούς, συνοδεύοντας τα πιάτα με φαντεζί κοκτέιλ και σαμπάνια Rosé.

Ο Ντεπ βρέθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να συνοδεύσει τον 77χρονο, πλέον, Beck στην περιοδεία του, όπως είχε κάνει και στο παρελθόν στο Sage Gateshead στη βόρεια Αγγλία, στη Γλασκώβη και στο Royal Albert Hall του Λονδίνου.

Η παρέα κατέφτασε στο πολυτελές Varanasi γύρω στις 7 το απόγευμα, όπου ο ηθοποιός πόζαρε για φωτογραφίες με το προσωπικό, τους φίλους και συγγενείς τους, οι οποίοι είχαν «ορκιστεί» να κρατήσουν μυστική την επίσκεψή του. Το εστιατόριο ήταν κλειστός για όλους τους άλλους πελάτες, και ο Ντεπ και η παρέα του απόλαυσαν το φαγητό τους μακριά από τα φλας των παπαράτσι και αποχώρησαν γύρω στα μεσάνυχτα.
Ο Διευθυντής του Varanasi, το οποίο θεωρείται ένα από τα κορυφαία ινδικά εστιατόρια του Ηνωμένου Βασιλείου, δήλωσε στη MailOnline: «Είχαμε ένα τηλεφώνημα από το πουθενά την Κυριακή το απόγευμα που μας πληροφόρησε ότι ο Τζόνι Ντεπ ήθελε να έρθει να φάει με μια ομάδα ανθρώπων.»

«Σοκαρίστηκα και στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να επρόκειτο για μια φάρσα», ομολογεί ο Mohammed Hussain. «Αλλά στη συνέχεια έφτασε η ομάδα ασφαλείας του Ντεπ, έλεγξε το εστιατόριο και τους αφήσαμε όλο το μαγαζί, γιατί σκεφτήκαμε ότι ο Ντεπ ίσως ενοχλούνταν από άλλους θαμώνες.»

«Ήταν ένας αξιαγάπητος, προσγειωμένος τύπος που αφιέρωσε πολύ χρόνο μιλώντας με το προσωπικό, τους φίλους και την οικογένειά μας και ήταν πρόθυμος να ποζάρει για φωτογραφίες μαζί τους. Ποτέ δεν θα πίστευε κανείς ότι ήταν τόσο μεγάλο αστέρι. Είχε πολύ χρόνο για όλους μας.»

Το ειδικά σχεδιασμένο μενού

Ο κ. Hussain αποκάλυψε ότι οι μάγειρες του εστιατορίου ετοίμασαν ένα ειδικό μενού για τον Ντεπ και την παρέα του που περιλάμβανε ορεκτικά με κεμπάπ, κοτόπουλο tikka και γαρίδες tandoori. Τα κυρίως πιάτα είχαν κοτόπουλο, paneer tikka masala, αρνί karahi και βασιλικές γαρίδες bhuna. Όλα τα φαγητά συνοδεύονταν από ψωμάκια nans, ρύζι και σαλάτα.

Αποφεύγοντας τα παραδοσιακά ινδικά επιδόρπια, ο Ντεπ ολοκλήρωσε το γεύμα του με πανακότα και cheesecake
«Έπρεπε να υποσχεθούμε ότι δεν θα αποκαλύψουμε τον τελικό λογαριασμό, αλλά ας το θέσουμε έτσι: τα χρήματα δεν ήταν θέμα και το νούμερο ήταν πενταψήφιο. Βγάλαμε περισσότερα χρήματα από την επίσκεψη του Ντεπ απ’ ό,τι από την πιο πολυσύχναστη βραδιά της εβδομάδας, που είναι το Σάββατο, όταν έχουμε περίπου 400 πελάτες», είπε ο κ. Hussain.

Σύμφωνα με τη MailOnline πάντως, ο λογαριασμός για όλη τη βραδιά ανήλθε σε περίπου 50.000 λίρες, τις οποίες πλήρωσε αποκλειστικά ο Ντεπ.
«Εκτός από το φαγητό, υπήρχε σαμπάνια, κρασί και όλα τα είδη ποτών. Ο Ντεπ και η παρέα του πέρασαν υπέροχα. Τους άρεσε το φαγητό, η ατμόσφαιρα του εστιατορίου και η εξυπηρέτηση που τους προσφέραμε. Ήταν πραγματική τιμή που τον είχαμε εδώ».

Ο Hussain είπε ότι ο Depp εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από το φαγητό που πήρε και πακέτο για έξω, με μερικά από τα πιάτα του τραπεζιού. «Είναι προφανές ότι γνωρίζει κάτι για το ινδικό φαγητό και το απολαμβάνει. Φροντίσαμε να μην το κάνουμε πολύ πικάντικο, ώστε να απολαύσει την ποικιλία των γεύσεων.»