Η διάσημη τραγουδίστρια Ρίτα Όρα φαίνεται πως είπε το «ναι» στον σκηνοθέτη Ταϊκα Γουατίτι σε μια λιτή και μικρή τελετή στο Λονδίνο.

Η 31χρονη τραγουδίστρια, η οποία στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με τον γιο του Κώστα Γαβρά, Ρομέν, άλλαξε μάλιστα ακόμη και το επίθετό της και πλέον θα είναι γνωστή ως κυρία Γουατίτι -Όρα. Το ζευγάρι φέρεται να αρραβωνιάστηκε πριν από δύο μήνες, κάνοντας γνωστή τη σχέση του πέρυσι το καλοκαίρι, και πηγές υποστηρίζουν τώρα ότι σχεδιάζουν ένα τεράστιο πάρτι για να γιορτάσουν το μυστικό τους γάμο.
Μια πηγή δήλωσε στην The Sun: «Ήταν μια πραγματικά οικεία τελετή και εξαιρετικά ξεχωριστή για όλους όσους ήταν εκεί. Οι πιο κοντινοί τους άνθρωποι μπορούν να δουν πόσο τρελά ερωτευμένοι είναι. Παρά το γεγονός ότι ζει στα φώτα της δημοσιότητας, η Ρίτα είναι αποφασισμένη να κρατήσει τη σχέση τους όσο το δυνατόν πιο ιδιωτική και δεν ήθελε να κάνει τεράστιο θέμα το γάμο της. Έχει ήδη επιστρέψει στο στούντιο και δουλεύει το τρίτο της άλμπουμ».
Οι φήμες για γάμο ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες, όταν η Ρίτα Όρα εθεάθη με βέρα στο χέρι της με την ίδια να μην κάνει κάτι για να διαψεύσει τις εικασίες. Και χθες, μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα από την πρόσφατη απόδρασή της στο Παρίσι, όπου οι θαυμαστές της αντί να σταθούν στα εντυπωσιακά ρούχα της, εστίασαν στο χρυσό δαχτυλίδι, με ένα παρόμοιο να φορά και ο Ταϊκα Γουατίτι σε προηγούμενο στιγμιότυπο.

Όπως δήλωσε πρόσφατα ένας φίλος στην The Sun σχετικά με τη σχέση και το γάμο του ζευγαριού: «Δεν πρόκειται να κάνουν κάτι μεγάλο και επιδεικτικό και να πανηγυρίσουν γι’ αυτό. Είναι απλώς δύο ερωτευμένοι άνθρωποι που αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Δε θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι. Δεν έκαναν όλο αυτό το ‘Θα με παντρευτείς;’ και αναρτήσεις στο Instagram. Απλώς ήρθαν όλο και πιο κοντά και τελικά είπαν ο ένας στον άλλον σχεδόν ταυτόχρονα: ‘Θέλω να σε παντρευτώ».