Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: «Δραπετεύοντας από το παλάτι» – Νέα ταινία για το MEGXIT

Έρχεται νέα, τρίτη κατά σειρά, ταινία για τη ζωή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, η οποία και θα εστιάσει στα γεγονότα που οδήγησαν το ζευγάρι να πάρει την απόφαση να «αποδράσει» από το παλάτι.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Lifetime, το οποίο έχει αποκτήσει «ντοκτορά» στα της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας επιστρέφει με μια νέα ταινία που καλύπτει το ακανθώδες ζήτημα του MEGXIT, της απόφασης δηλαδή του πρίγκιπα Χάρι να απαρνηθεί τα βασιλικά του καθήκοντα και να διαφύγει με την σύζυγό του και τον γιο τους Άρτσι στην Αμερική.

Πολλά έχουν γραφτεί κι άλλα τόσα έχουν αφεθεί να εννοηθούν από ταμπλόιντ, αλλά και τους ίδιους του Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ για τις συνθήκες γύρω από τις οποίες οδηγήθηκαν στη ρήξη με το παλάτι. Μια ρήξη η οποία δεν έχει επιτρέψει ακόμη στους γιους της πριγκίπισσας Νταϊάνα να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους.

Η ταινία αναπαριστά τη συνέντευξη στην Όπρα

Καθώς οι μεγάλες αποκαλύψεις για την πίεση που δεχόταν η Μέγκαν Μαρκλ, αλλά και για το ρατσιστικό σχόλιο αναφορικά με το χρώμα του μικρού Άρτσι έγιναν στην περίφημη εκπομπή της Όπρα, η νέα τηλεταινία φαίνεται πως ξεκινά την ιστορία από εκεί.

Το φιλμ «Χάρι και Μέγκαν: Απόδραση από το παλάτι» θα παρουσιάσει με πολλά στοιχεία μυθοπλασίας φυσικά «την αμφιλεγόμενη απομάκρυνση από το στέμμα, μετά τη γέννηση του Άρτσι» σημειώνει το δελτίο Τύπου.

«Η ταινία εξιστορεί τις αγωνίες των νέων γονέων και τις προκλήσεις του να αποτελούν μέρος της βασιλικής οικογένειας, που οδήγησαν τον Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ να απαρνηθούν τα βασιλικά τους καθήκοντα» σημειώνει επίσης η σύνοψη της ταινίας.

Το κανάλι έχει γυρίσει και προβάλει δύο ακόμη ταινίες, το «Χάρι και Μέγκαν: ένα βασιλικό ειδύλλιο» για τον τρόπο που γνωρίστηκε το ζευγάρι και στη συνέχεια «Χάρι και Μέγκαν: Αναδυόμενοι στη μοναρχία». Σε κάθε μία από τις τρεις ταινίες, η καλωδιακή τηλεόραση επέλεξε άλλους ηθοποιούς για τους ρόλους της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.

Μια ταινία κοντά στις αιτιάσεις Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι

Στα ελάχιστα δευτερόλεπτα που μπορούμε να δούμε στα teaser για την ταινία, παρατηρούμε πως το σενάριο θα κλίνει υπέρ των πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ παρουσιάζοντας τους υπόλοιπους της βασιλικής οικογένειας ως φανατικούς υπέρμαχους της μοναρχίας πέρα και πάνω από κάθε σχέση.

Παρουσιάζεται επίσης, η εκπεφρασμένη ανησυχία του πρίγκιπα Χάρι που δήλωνε πως φοβάται πως η σύζυγός του, αλλά και ο γιος του αργότερα θα έχουν το τέλος της μητέρας του, που κυνηγημένη από τους Παπαράτσι βρήκε τραγικό θάνατο στο Παρίσι.

Παρά τον βομβαρδισμό τρέιλερ για τη νέα ταινία, το κανάλι δεν έχει ακόμη αποκαλύψει την ημερομηνία προβολής του, η οποία φαίνεται πως θα οριστεί κάπου μέσα στο 2021.

Start typing and press Enter to search