Η αυστραλή ηθοποιός έχει αψεγάδιαστο, λευκό δέρμα, που σημαίνει ότι το καλοκαίρι σίγουρα θέλει ιδιαίτερη προσοχή, καθώς είναι επιρρεπές σε εγκαύματα, ενώ διατρέχει μεγαλύτερο κίνδυνο για καρκίνο του δέρματος. Τι κάνει, λοιπόν, η διάσημη ηθοποιός για να προστατευτεί και να παραμείνει λαμπερή, απολαμβάνοντας το καλοκαίρι;

Το κατάλευκό της δέρμα μοιάζει σαν να απέχει από τον ήλιο, όμως, στην πραγματικότητα, η διάσημη ηθοποιός, Nicole Kidman, δεν κάθεται κλεισμένη σε ένα σπίτι μέχρι να περάσει το καλοκαίρι. Απεναντίας το απολαμβάνει με ένα μυστικό: φορά αντιηλιακό με SPF100+ καθημερινά και φροντίζει να ανανεώνει την εφαρμογή κάθε 90 λεπτά, ώστε να διατηρήσει το δέρμα της νεανικό, χωρίς έξτρα ρυτίδες φωτογήρανσης και όσο γίνεται προστατευμένο από τον ήλιο. Όσο, μάλιστα, μεγαλώνει, αναφέρει ότι έχει αυξήσει και τη χρήση αντιηλιακού, ενώ όπως αποκαλύπτει, δεν το φορά μόνο τις ημέρες των διακοπών στην παραλία, αλλά σε καθημερινή βάση, καθώς έχει συχνά και εξωτερικά γυρίσματα όπυο εκτίθεται στον ήλιο.
Ο λόγος που επιλέγει αντιηλιακό με SPF 100+ είναι η καλύτερη προστασία από τα εγκαύματα, αλλά και η προστασία από τη UV ακτινοβολία, αφού σύμφωνα με το cancer.org, τα αντιηλιακά με SPF 100 προστατεύουν 99% από τις UV ακτίνες.

Τι άλλο κάνει για το δέρμα της η διάσημη ηθοποιός; Όπως λέει η ίδια, μερικές φορές προτιμά να κοιμηθεί λίγο παραπάνω αντί να κάνει γυμναστική και όπως ξέρουμε, ο ποιοτικός ύπνος είναι ό,τι καλύτερο για το δέρμα, ενώ χρησιμοποιεί και βιταμίνη C. Προτιμά, επίσης, τη χρήση ρετινόλης τη νύχτα και δεν λέει ποτέ «όχι» σε ένα καλό, θεραπευτικό μασάζ προσώπου και σώματος. Είναι, μάλιστα, και η ίδια μασέζ, έχοντας γνώση πάνω στο αντικείμενο.