Ο Ρέι Κορντέιρο παρουσίασε την τελευταία του εκπομπή, έπειτα από πάνω από επτά δεκαετίες στο στούντιο. Ο 96χρονος ραδιοφωνικός παραγωγός στο Χονγκ Κονγκ ευχαρίστησε τους ακροατές του, καθώς ολοκλήρωσε το ραδιοφωνικό πρόγραμμά του «All The Way With Ray» το περασμένο Σάββατο (15/5).

Λοιπόν, αυτό είναι. Σας ευχαριστώ πολύ που ήσασταν συντονισμένοι, αντίο, σας ευχαριστώ που ήρθατε» είπε ο ντιτζει, γνωστός ως θείος Ρέι – στα αγγλικά και στα καντονέζικα, σύμφωνα με το BBC. Η εκπομπή του μεταδιδόταν στον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό RTHK του Χονγκ Κονγκ από το 1970. Ο Κορντέιρο είναι γνωστός για τη μπάσα φωνή του, την τραγιάσκα του και τις εύκολης ακρόασης λίστες αναπαραγωγής. Το 2000, το Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες του απένειμε τον τίτλο του μακροβιότερου DJ στον κόσμο.

Ο γεννημένος στο Χονγκ Κονγκ πορτογαλικής καταγωγής, Ρέι Κορντέιρο δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη ότι είναι «ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο». «Κάνω αυτό που θέλω να κάνω, αγαπώ αυτό που θέλω να αγαπήσω και δεν νομίζω ότι μετανιώνω είπε στο RTHK. Κατά τη διάρκεια της περίφημης 72χρονης καριέρας του, γνώρισε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο της μουσικής, συμπεριλαμβανομένων των Beatles, Κλιφ Ρίτσαρντ και Τόνι Μπένετ.