Σοκάρει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς για τον πατέρα της που κανονίζει τη ζωή της -Τι κατέθεσε στο δικαστήριο

Σε νέα της ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φαίνεται να κάνει ρόδα, θέλοντας έτσι να δείξει ότι πανηγυρίζει για την τελευταία της νίκη στην ακρόαση για την κηδεμονία της. Παράλληλα, η 39χρονη τραγουδίστρια απευθύνθηκε για πρώτη στο κίνημα «Free Britney» που την στηρίζει εδώ και χρόνια.

Στο πρώτο μέρος του βίντεο η ποπ σταρ φαίνεται να ιππεύει ένα άλογο, ενώ στο δεύτερο μέρος να κάνει ρόδα στο γρασίδι, δίπλα σε μία λίμνη. «Προχωράμε, φίλοι… προχωράμε! Ανανεωμένη με πραγματική αντιπροσώπευση σήμερα. Αισθάνομαι ευγνώμων και ευλογημένη! Ευχαριστώ τους θαυμαστές μου που με υποστηρίζουν. Δεν ξέρετε τι σημαίνει για εμένα να με υποστηρίζουν τόσο απίστευτοι θαυμαστές. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους! Αυτή είναι είμαι εγώ που γιορτάζω κάνοντας ιππασία και ρόδα σήμερα!», ήταν το σχόλιο που συνόδευε το βίντεο μαζί με το #FreeBritney.

Η ανάρτηση αυτή κοινοποιήθηκε λίγα λεπτά μετά τη μεγάλη νίκη της τραγουδίστριας στο δικαστήριο την Τετάρτη όπου σύμφωνα με τη Sun της επετράπη να προσλάβει νομική εκπροσώπηση της επιλογής της και συγκεκριμένα το Μάθιου Ρόζενγκαρτ που ήταν ομοσπονδιακός εισαγγελέας.

Μετά την απόφαση, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είπε στο δικαστήριο του Λος Άντζελες ότι ήθελε ο πατέρας της, Τζέιμι, να κατηγορηθεί για κατάχρηση των μέτρων κηδεμονίας.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ζήτησε περιοριστικά μέτρα εναντίον του πατέρα της. «Πάντα φοβόμουν τον μπαμπά μου. Φοβόμουν ότι θα εμφανιζόταν μεθυσμένος», είπε. Υποστήριξε ότι 63 φορές την εγκατέλειψαν όλα τα μέλη της οικογένειάς της. «Η ομάδα μου πήρε τα πάντα από μένα. Πήρε ακόμη και τις βιταμίνες για τα μαλλιά μου. Δεν είναι κατάχρηση, είναι σκληρό. Ακόμα δεν μπορώ να πιω καφέ. Δεν είμαι σίγουρη πόσο διάστημα χρειάζεται για να λάβω μια περιοριστική εντολή, αλλά θέλω να υποβάλω αίτηση για κακοποίηση και έρευνα εναντίον του μπαμπά μου. Έριξε μια πόρτα και ταρακούνησε τον γιο μου.

Σύμφωνα με τη Sun, πρόσφατα, μια πηγή κοντά στον νέο δικηγόρο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς ισχυρίστηκε ότι ήταν «σίγουρη» ότι ο Μάθιου θα μπορούσε να την απελευθερώσει από την κατάστασή της.

Start typing and press Enter to search