Σπυροπούλου: Πήγαινα σε κανονικούς ανθρώπους και περιοχές όπως Σαλαμίνα και Ασπρόπυργος που δεν ήξερα ότι υπάρχουν

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μάλλον η Ελλάδα ξεκινάει στη Φιλοθέη και τελειώνει στο Κολωνάκι…

Διδακτική, αν μη τι άλλο, φαίνεται πως αποδείχτηκε η φετινή τηλεοπτική σεζόν για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφού μπορεί η εκπομπή της «Κάτι Ξαναψήνεται» να μην ξεκόλλησε καθόλου από τα μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο εκείνη βγαίνει… σοφότερη.

Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν η παρουσιάστρια είχε την ευκαιρία να γνωριστεί και να… μελετήσει άτομα «κανονικούς ανθρώπους» όπως τους χαρακτήρισε, που ζουν σε περιοχές μακριά από το κοσμοπολίτικο Κολωνάκι.

Παράλληλα, προς μεγάλη της έκπληξη συνειδητοποίησε πως τα σύνορα της Ελλάδας δεν είναι από τη Φιλοθέη έως το Κολωνάκι και πως υπάρχουν κι άλλες περιοχές, όπως ο Ασπρόπυργος και η Σαλαμίνα, την ύπαρξη των οποίων αγνοούσε μέχρι και φέτος…

Όσον αφορά στην εκπομπή της, το «Κάτι Ξαναψήνεται» μπορεί να μην πήρε ανανέωση για την επόμενη σεζόν, όμως ήδη εκείνη αναζητεί το επόμενο πρότζεκτ της.

Μάλιστα, μια καλή ιδέα θα ήταν και μια ταξιδιωτική εκπομπή, μέσα από την οποία μπορεί να ανακαλύψει και στην υπόλοιπη Ελλάδα μέρη που δεν έχει ακούσει ποτέ με… κανονικούς ανθρώπους.

πηγή in.gr

Start typing and press Enter to search