Ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς όλων των εποχών, ο Τζον Μάλκοβιτς, βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στη χώρα μας και στο πλαίσιο της συνέντευξης Tύπου που έδωσε για την παράσταση «The Music Critic» αλλά και μετά από επιθυμία του για μια γαστρονομική ξενάγηση στην πρωτεύουσα, βρέθηκε στο ιστορικό Athénée, που διαχρονικά φιλοξενεί τις μεγαλύτερες προσωπικότητες των τεχνών.

Δημοσιογράφοι του καλλιτεχνικού και όχι μόνο ρεπορτάζ κατέκλυσαν τον χώρο του θρυλικού εστιατορίου για τις σκέψεις του δημοφιλούς ηθοποιού πάνω στο project που θα παρουσιάσει στις 6/10 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στο φιλοθεάμον κοινό της Αθήνας.
Η σημαντική άφιξη στη χώρα μας αποτελεί το αποτέλεσμα της σύμπραξης του Πολιτιστικού Οργανισμού «Λυκόφως» του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου σε συνέχεια των σπουδαίων μετακλήσεων που πραγματοποιεί από το εξωτερικό (Monica Bellucci, Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις, Ηρώδειο 2021 κ.ά.) και της Intershow Productions.

Ο ηθοποιός μαζί με την πολυμελή ομάδα του δείπνησε στο Athénée και με μεγάλο χαμόγελο ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την μέχρι τώρα ξεχωριστή φιλοξενία που γνωρίζει από το ελληνικό κοινό που τον παρακολουθεί χρόνια τώρα.