Οδηγείται στις φυλακές Λαρίσης ο 55χρονος συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης προκειμένου να εκτίσει την ποινή του καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για οικονομικές παραβάσεις.

Ο συγγραφέας συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας (06/03) από αστυνομικούς του τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, καθώς όπως προέκυψε, στο πλαίσιο της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, ως εκπρόσωπος εταιρείας, εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση ακάλυπτες επιταγές προς εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεων της.
Επιπλέον, δεν κατέβαλε έγκαιρα τις εργοδοτικές εισφορές στους ασφαλιστικούς φορείς καθώς και τα χρέη του προς το ελληνικό δημόσιο.
Σε βάρος του 55χρονου συγγραφέα εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης οκτώ (8) ετών και έντεκα (11) μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, μη έγκαιρη καταβολή εργοδοτικών εισφορών και για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
Ποιος είναι ο Στέφανος Ξενάκης
Ο Στέφανος Ξενάκης ζει στην Αθήνα, είναι επιχειρηματίας και συγγραφέας. Το πρώτο του βιβλίο, “ΤΟ ΔΩΡΟ”, κυκλοφόρησε το 2018 και μεταφράστηκε σε 28 γλώσσες και κυκλοφορεί σε 35 χώρες.
Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (νυν Οικονομικό Πανεπιστήμιο) και MBA στο Manchester Business School. Εργάστηκε ως στέλεχος κι επιχειρηματίας στο χώρο της Διαφήμισης από το 1993 έως το 2015.
Έκτοτε, όπως ο ίδιος δηλώνει, ασχολείται την αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη.
Δείτε βίντεο :

https://www.youtube.com/watch?v=Qi8iI3xzV4E