1 συσκευασία μπισκότα σαβαγιάρ
200 γρ χυμό πορτοκάλι
200 γρ. νερό (βραστό)
100 γρ. ζελέ λεμόνι
175 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
1 μεγάλο λεμόνι (ξύσμα και χυμό)
400 γρ. γάλα εβαπορέ (στην κατάψυξη για 2 ώρες)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βρέχουμε τα σαβαγιάρ με το χυμό πορτοκάλι και τα στρώνουμε σε ένα ταψί 25×35.
Τα βουτάμε για 1 δευτερόλεπτο.
Σε ένα μπολ βάζουμε το νερό, το ζελέ, τη ζάχαρη, το ξύσμα και το χυμό από το λεμόνι και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθούν τα υλικά. Αφήνουμε στην άκρη.
Χτυπάμε το γάλα με το μίξερ σε δυνατή ένταση, μέχρι να αφρατέψει (σαν μαρέγκα).
Προσθέτουμε σιγά σιγά το μείγμα με το ζελέ στο γάλα και ανακατεύουμε με κινήσεις από κάτω προς τα πάνω, ώστε να μην μείνουν υγρά στον πάτο του μπολ.
Μόλις είναι έτοιμη η αφράτη κρέμα, την στρώνουμε ομοιόμορφα πάνω από τα σαβαγιάρ.
Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν το κόψουμε.