Σίγησε η «φωνή» της ΕΡΑ Βόλου.Ο Τάσος Μητρογώγος έφυγε από τη ζωή έπειτα από σύντομη ασθένεια. Η φωνή του που επί δεκαετίες ήταν η πιο γνώριμη του Ραδιοφωνικού Σταθμού Βόλου ήταν από εκείνες που δεν θα ξεχαστούν ποτέ.

Ο Τάσος Μητρογώγος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο και από πολύ νωρίς τραγουδούσε στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Ενόπλων Δυνάμεων Αθηνών, τους Ραδιοφωνικούς Σταθμούς Θεσσαλονίκης και Βόλου και προσελήφθη κατόπιν διαγωνισμού στην στην τότε ΕΙΡ στη θέση του εκφωνητή.

Διατέλεσε ανταποκριτής στα «Χρονικά της Ημέρας» και αθλητικός ανταποκριτής, ενώ την περίοδο της δικτατορίας μετατέθηκε δυσμενώς στην Ρόδο, αλλά από το 1976 μέχρι και τη συνταξιοδότησή του διετέλεσε Διευθυντής Προγράμματος της ΕΡΤ. Συνεργάσθηκε με ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, αλλά και εφημερίδες του Βόλου και της Αθήνας.

Επίσης, ο Τάσος Μητρογώγος διοργάνωσε αφιερώματα-συναυλίες σε μεγάλους συνθέτες και τραγουδιστές όπως Αττίκ, Μ. Σουγιούλ, Ν. Γούναρης, Γ. Μουζάκης, Τ. Μαρούδας, Φ. Πολυμέρης, Δανάη, Σ. Παναγόπουλος, Σ. Βέμπο, Ε. Μαρέλη και αφιερώματα σε νεότερους καλλιτέχνες, όπως Δάκης, Ρ. Γουίλιαμς, Γ. Πολυχρονιάδης, Τζιορντανέλλι, Πασχάλης και πολλούς άλλους.