Είτε ετοιμάζεστε για αποδράσεις στα νησιά, είτε μείνετε πίσω να… φυλάτε την πόλη, το καλοκαίρι έχει τις δικές του τάσεις στα μαλλιά, πάντα ανάλαφρες και αεράτες.

Αεράτα layers
Τα διάφορα αέρινα μήκη στα μαλλιά είναι ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι, αν θέλετε να αλλάξετε λίγο το look σας, χωρίς να ξεφύγετε. Το στυλ αυτό έχει αέρα ‘90s χωρίς να είναι super trendy και σίγουρα θα σας βολέψει.

Χαλαρά μαλλιά
Αυτό το καλοκαίρι, όπως και κάθε καλοκαίρι, θέλουμε να μην αφιερώνουμε χρόνο στα μαλλιά μας, πέρα από το λούσιμο. Μην πάρετε, λοιπόν, μαζί σας σίδερα ισιώματος, μην επιχειρείτε να κάνετε επιτηδευμένα χτενίσματα, μπούκλες και μην ασχολείστε με το πόσο λεία και χτενισμένα είναι τα μαλλιά σας. Το look το καλοκαίρι είναι μόνο ένα: χαλαρά, φυσικά μαλλιά. Αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά, φορέστε ένα μαντήλι ή μια μπαντάνα, πιάστε έναν επιμελώς ατημέλητο κότσο και ξεχάστε τα πιστολάκια και τα ισιώματα. Γενικότερα, βάλτε σαν κανόνα στις διακοπές να μην αφιερώνετε περισσότερα από 5 λεπτά στα μαλλιά σας.

Κοτσίδες
Μια χαλαρή κοτσίδα στο πλάι, δυο μικρά κοτσιδάκια μπροστά για ένα πιο boho στυλ, είναι η απόλυτη τάση και ταυτόχρονα ευκολία του καλοκαιριού. Χαρίζουν νεανικό αέρα στο στυλ σας, δεν απαιτούν πολύ χρόνο και είναι πολύ καλοκαιρινές επιλογές. Αποφύγετε, ωστόσο, τις ολλανδικές πλεξούδες, αφού τα μπάνια στη θάλασσα θα σας αναγκάσουν να τις χαλάσετε άμεσα.