Το πλάνο με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να πανηγυρίζει χθες στις κερκίδες του «Court Suzanne-Lenglen» στο Παρίσι, όπου διεξάγεται το Roland Garros, για την επική πρόκριση της Μαρίας Σάκκαρη στις «8» κέντρισε -πέρα από την πρωταγωνίστρια- τα βλέμματα.

Ο γιος του πρωθυπουργού βρέθηκε στο Παρίσι όχι απλώς για να παρακολουθήσει τη μάχη της Ελληνίδας πρωταθλήτριας για την πρόκριση στα προημιτελικά. Η παρουσία του εκεί και το ενδιαφέρον του για τον αγώνα δεν οφειλόταν απλά στην αγάπη του για το τένις. Οι δύο νεαροί, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μαρία Σάκκαρη, το τελευταίο διάστημα διατηρούν δεσμό.

Ένας νεανικός έρωτας που, σύμφωνα με πληροφορίες, μετρά 5 μήνες. Μια φιλική σχέση που ξεκίνησε από κοινές παρέες και κοινό σημείο το τένις (από άλλη σκοπιά φυσικά ο καθένας).

Τον τελευταίο μήνα, μάλιστα, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μαρία Σάκκαρη εμφανίζονταν μαζί δημοσίως και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν δει το ζευγάρι στην «Παλιά Αγορά» στο Φιλοθέη, όπου σύχναζαν για καφέ και φαγητό.

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στη καλύτερη φάση της καριέρας της, εξασφαλίζοντας χθες την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Roland Garros, καθώς κέρδισε με 2-0 (6-1, 6-3) τη Νο 5 στον κόσμο και περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, Σοφία Κένιν. Μια τενίστρια που ξεκίνησε τις συμμετοχές της στα μεγάλα τουρνουά από το 2015 και από τότε, σταθερά και μεθοδικά, μαζί με το άλλο αστέρι του ελληνικού τένις, τον Στέφανο Τσιτσιπά, χαράσσει πορεία προς την κορυφή.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πρόσφατα ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στον Έβρο, ενώ ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις μεταπτυχιακές του σπουδές.

Η Μαρία Σάκκαρη, πάλι, μόλις τελειώσει με το Roland Garros θα ετοιμαστεί για το επόμενο τουρνουά. Άλλωστε, όπως η ίδια είχε αποκαλύψει, 38 εβδομάδες κάθε χρόνο βρίσκεται σε κάποιο τουρνουά: «Από αεροπλάνο σε αεροπλάνο, από πόλη σε πόλη και από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο».

Βίντεο: Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πανηγυρίζει για τη Μαρία Σάκκαρη στο Roland Garros

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δίπλα στον προπονητή της Σάκκαρη στο γήπεδο χθες, δεν έκρυψε τη χαρά του για τη νίκη της φίλης του.