Το Νησί 2: Το σίκουελ της σειράς που έγραψε ιστορία «προσγειώνεται» οριστικά στην ΕΡΤ

Μια σειρά «διαμάντι» που βασίζεται σε βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ πρόκειται να επιστρέψει με σίκουελ και να προσγειωθεί στην τοποθεσία ΕΡΤ. Ο λόγος για το “Νησί”  που πριν από 11 χρόνια προβλήθηκε στο Mega με τεράστια απήχηση. Ένα κανάλι που το 2022 πάλεψε για να διεκδισκήσει το “Νησί 2” και έπειτα από «ντέρμπι» τελικά νίκησε η δημόσια τηλεόραση. 

Ειδικότερα, έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις και ανατροπές, στη σειρά που θα αποτελέσει το σίκουελ του «Νησιού» μπήκε τις τελευταίες εβδομάδες το Mega, καταθέτοντας δελεαστική αντιπρόταση στην εταιρεία παραγωγής του “Νησιού 2” Ωστόσο, κομβικό ρόλο στην τελική απόφαση, έπαιξε η συνεργασία ΕΡΤ /«Καρτ ποστάλ», οι εγγυήσεις που δόθηκαν για το περιεχόμενο και το πολύ θετικό κλίμα στις σχέσεις της Βικτόρια Χίσλοπ με τη διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης.

Πριν από λίγες ημέρες, το Δ.Σ. της ΕΡΤ ενέκρινε την ανάθεση της εξωτερικής παραγωγής με τίτλο «Μια νύχτα του Αυγούστου», όπως τιτλοφορείται το μυθιστόρημα -συνέχεια του «Νησιού», για 14 επεισόδια. Τα γυρίσματα της σειράς εποχής θα ξεκινήσουν τον Μάϊο. Μάλιστα, αποδεικνύεται επίκαιρο όσο ποτέ, καθώς έχει στο επίκεντρο τη δολοφονία μιας γυναίκας από τον σύζυγό της, όταν ο τελευταίος μαθαίνει ότι είχε εραστή της τον καλύτερό του φίλο.

Στο καστ η επιστροφή του Ορφέα Αυγουστίδη και της Μαρίας Πρωτόπαππα, που συμμετείχαν και στο «Νησί» είναι γεγονός και παρά το ότι οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στον «Σασμό» στον Alpha και -κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσουν και του χρόνου, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο.

Στη σειρά σίκουελ του «Νησιού» επιστρέφουν, επίσης, οι Γιάννης Στάνκογλου, Ευγενία Δημητροπούλου, Αλέξανδρος Λογοθέτης, ενώ, αντιθέτως, δεν θα επιστρέψει ο Στέλιος Μάινας. Σαφέστατα, στη σειρά θα υπάρξουν και νέες προσθήκες. Εναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα έχει ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, που ήταν ο κεντρικός ήρωας στο «Καρτ ποστάλ»

Start typing and press Enter to search