Τρελό deal πολλών χιλιάδων ευρώ για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το ότι η περασμένη σεζόν του GNTM στο Star, μετά το στάδιο των auditions, ήταν η χειρότερη των τελευταίων ετών από άποψη δημοφιλίας, δεν είναι ψέμα. Και το Star γνωρίζει ότι περιθώρια για λάθη πλέον δεν υπάρχουν. Οι πειραματισμοί με νέα πρόσωπα στην κριτική επιτροπή του GNTM αυτή τη φορά δεν βγήκαν σε καλό, γι’ αυτό και το κανάλι -όπως έχει εδώ και αρκετούς μήνες γίνει γνωστό- επιστράτευσε τα μεγάλα μέσα και έσπευσε να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με το… δίδυμο της επιτυχίας.

Ο λόγος, φυσικά, για τις Βίκυ Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου, οι οποίες μπορεί να δοκίμασαν τα όριά τους κατά τη διάρκεια του τελευταίου κύκλου στον οποίο συνεργάστηκαν στο GNTM, αλλά λίγο πριν την αυλαία της τρέχουσας σεζόν είναι έτοιμες να ξανασυνεργαστούν. Με το αζημίωτο φυσικά…

Η Βίκυ Καγιά φέρεται να έχει ήδη υπογράψει με το κανάλι της Κηφισιάς για τον νέο κύκλο του GNTM -ο οποίος επιστρέφει στην original εκδοχή του, μόνο με γυναίκες μοντέλα- παρά το γεγονός πως η ίδια επιθυμούσε διακαώς κάτι νέο. Αν και οι επιδόσεις της στο DWTS ήταν πολύ καλές, το όλο project δεν τράβηξε και κάπως έτσι ο σταθμός βρήκε ευκαιρία να «χτυπήσει» με μία ιδιαιτέρως δελεαστική πρόταση σε οικονομικό επίπεδο, η οποία μάλιστα θα εξασφάλιζε και τεράστια επιτυχία στη Βίκυ.

Όσο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου; 

Αν και η ίδια τηρεί σιγήν ιχθύος, η αλήθεια είναι ότι όχι μόνο έχει πραγματοποιήσει συζητήσεις με το Star, αλλά είναι και πολύ κοντά στη συμφωνία, με τις δύο πλευρές να διαπραγματεύονται ακόμα το οικονομικό κομμάτι.

Όπως μαθαίνουμε, η Έλενα Χριστοπούλου δεν μοιάζει να λαμβάνει καθόλου υπόψιν της τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του «Pop Up» και ζητά ένα τεράστιο χρηματικό ποσό προκειμένου η Ηλιάνα να επιστρέψει στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μοντέλων.

Το κανάλι, πάντως, είναι κάτι παραπάνω από έτοιμο να  της δώσει ό,τι ζητάει…

Start typing and press Enter to search