Μετά την ακύρωση -και- του φετινού φεστιβάλ λόγω πανδημίας, το  Φεστιβάλ του Γκλαστονμπέρι ανακοίνωσε τη διοργάνωση livestreaming event σε παγκόσμια μετάδοση.

Το διάρκειας πέντε ωρών virtual πρόγραμμα θα μεταδοθεί ζωντανά τον Μάιο από το Worthy Farm (έδρα του Φεστιβάλ στο Σόμερσετ), αλλά και από το Stone Circle. Μεταξύ αυτών που έχουν ήδη επιβεβαιώσει την εμφάνιση τους στο Live At Worthy Farm είναι οι Coldplay, ο Ντέιμον Αλμπαρν (ιδρυτικό μέλος των Blur και Gorillaz), η Τζόρτζα Σμιθ, οι αδελφές Haim, οι Wolf Alice και ο Μάικλ Κιουανούκα.

Μιλώντας στο Breakfast Show του BBC Radio 2, η Έμιλι Ίβις (κόρη του ιδρυτή του ιστορικού Φεστιβάλ, Μάικλ Ίβις) αναφέρθηκε σε ένα ταξίδι πέντε ωρών -«ένα επικό ταξίδι»- που θα πραγματοποιηθεί σε ένα βράδυ στο Worthy Farm και θα είναι σαν το φεστιβάλ, αλλά χωρίς κοινό.

Τον περασμένο Ιανουάριο, ανακοινώθηκε ότι το Φεστιβάλ του Γκλάστονμπερι, το μεγαλύτερο μουσικό Φεστιβάλ της Βρετανίας, ακυρώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.  Πρόσφατα, η Έμιλι και ο πατέρας της άφησαν μία χαραμάδα ελπίδας, λέγοντας ότι ένα μικρότερης κλίμακας event θα μπορούσε να γίνει στο Worthy Farm (έδρα του Φεστιβάλ στο Σόμερσετ), τον Σεπτέμβριο, στην επέτειο του πρώτου φεστιβάλ.