Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είναι φτωχοί για τα δεδομένα του Χόλιγουντ, σύμφωνα με τη βασιλική βιογράφο, Τίνα Μπράουν, η οποία, μάλιστα, αστειεύτηκε πως «ο Ίλον Μασκ είναι ακόμα ελεύθερος, αν η δούκισσα θέλει να αλλάξει».
Η συγγραφέας των βιβλίων The Palace Papers και The Diana Chronicles ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τις φήμες που θέλουν τη Μέγκαν Μαρκλ να αναζητά σπίτι στην Καλιφόρνια.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Μαρκλ κοιτάζει «ιδιωτικό ακίνητο» στο Χόουπ Ραντς, μια αριστοκρατική περιοχή λίγα χιλιόμετρα από τη σημερινή τους κατοικία στο Μοντεσίτο.
«Ναι, και μέχρι ένα σημείο ίσως ψάχνει κάτι περισσότερο από ένα σπίτι. Ο Έλον Μασκ είναι ακόμα ελεύθερος, αυτό έχω να πω μόνο» πρόσθεσε.
«Ταπεινό σπιτάκι» η έπαυλη των Σάσεξ
Μιλώντας στο φεστιβάλ Henley Literary η Μπράουν ανέφερε: «Δεν είναι πολύ ευχάριστο να είσαι τέταρτης κατηγορίας σελέμπριτι που, για εκείνους (τους πλούσιους της Καλιφόρνια) δεν έχουν πολλά λεφτά. Είναι εντελώς διαφορετικό επίπεδο να είσαι μ’αυτούς τους βαθούπλουτους ανθρώπους».
O «κολλιτσίδας» Χάρι «έχει προσκολληθεί» υπερβολικά στη Μέγκαν – Πριγκιπικό παρασκήνιο από ένα βασιλικό βιογράφο
O «κολλιτσίδας» Χάρι «έχει προσκολληθεί» υπερβολικά στη Μέγκαν – Πριγκιπικό παρασκήνιο από ένα βασιλικό βιογράφο
«Στο Μοντεσίτο όπου ζουν, η έπαυλή τους των 14 εκατομμυρίων δολαρίων είναι ένα ταπεινό σπιτάκι, σε σύγκριση με αυτά που έχουν άλλοι εκεί» πρόσθεσε.

Η Μπράουν, πρώην συντάκτρια των Tatler, Vanity Fair και New Yorker, είχε επικοινωνήσει με πολλούς ανθρώπους για το τελευταίο της βιβλίο The Palace Papers. Όπως υποστηρίζει η ίδια, η βιογραφία του πρίγκιπα Χάρι ίσως να μη δημοσιευτεί ποτέ.

«Βρίσκονται τώρα σε αυτό το αδιέξοδο, όπου έχουν πάρει τις προκαταβολές και ο Χάρι έχει κάνει αυτή την εκδοτική συμφωνία όπου υποτίθεται τα ξερνάει όλα για την φρικτή του ζωή ως πρίγκιπα, αλλά τώρα στην πραγματικότητα υποφέρει γι’ αυτό γιατί κατανοεί πως αν το κάνει, δεν υπάρχει επιστροφή» λέει η ίδια.

«Αν το βιβλίο πάει προς έκδοση, δε νομίζω πως θα υπάρχει επιστροφή για τον Χάρι. Οπότε η άποψή μου πάντα ήταν πως το βιβλίο αυτό δε θα δει ποτέ το φως της δημοσιότητας. Η πόρτα έχει αρχίσει να κλείνει, αλλά πάντα πίστευα πως κάποια στιγμή θα έρχονταν σε κάποια συμφωνία και ο Κάρολος θα έδινε πίσω την προκαταβολή για να σταματήσει τη συγγραφή αυτού του βιβλίου».

Η Μπράουν ήταν ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που είδαν την Νταϊάνα, λίγο πριν το θάνατό της, σε γεύμα στη Νέα Υόρκη, το καλοκαίρι του 1997.

Ερωτηθείσα ποια θα ήταν η συμβουλή της Νταϊάνα στον γιο της σήμερα, η Μπράουν ανέφεερε πως θα τον είχε προτρέψει να επιστρέψει στην οικογενειακή εστία.
«Η Νταϊάνα ήταν πολύ ρεαλίστρια. Νομίζω πως θα είχε πει στον Χάρι “αυτό δεν πάει πουθενά. Πρέπει να κάνεις μια συμφωνία και να βρεις τρόπο να επιστρέψεις”».
Με πληροφορίες από Telegraph