Χώρισαν Καραβάτου και Κατσούλης – Η επίσημη ανακοίνωση

«Βόμβα» στο χώρο του ελληνικού θεάματος καθώς μετά από 10 χρόνια γάμου η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ανακοινώνοντας το χωρισμό τους.

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας.

Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιό ανώδυνη», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους.

Σημειώνεται ότι η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2011 με πολιτικό γάμο και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την 9χρονη Αέλια και τον 4χρονο Αρίωνα.

Η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός παρουσίαζαν επί 7 χρόνια στο Star την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», ενώ από τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Κατερίνα Καραβάτου «μετακομίζει» στο MEGA.

Στις αρχές Μαΐου και πριν το τέλος της εκπομπής τους, ο Κρατερός Κατσούλης αποχώρησε ξαφνικά. Όπως εξήγησε τότε, ο λόγος της αποχώρησής του ήταν τα γυρίσματα της νέας ταινίας με τίτλο «Σμύρνη μου Αγαπημένη», στην οποία «έχει κλείσει» πρωταγωνιστικό ρόλο με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η παρουσία του και στη «Φωλιά των Κου Κου» κάθε πρωί.

Start typing and press Enter to search