Μέσα από τη σελίδα του στο Twitter, o υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ενημέρωσε για τις νομικές ενέργειες που έκανε κατά του προέδρου του κόμματος «Ελληνική Ανατροπή», Πάρη Κουρτζίδη. Όπως ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση λόγω ανάρτησης του κ. Κουρτζίδη στο Twitter.

Σε αυτή, ο κ. Κουρτζίδης υποστήριζε, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, ότι ο υπουργός ταξίδεψε στη Λάρισα και υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση εναντίον του από τον πρώην ΓΓ του πρωθυπουργού. Όπως ανέφερε, μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης στο μήνυμά του, θα ακολουθεί την ίδια τακτική με όσους τον συκοφαντούν διακινώντας ψευδείς ειδήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης μιλώντας στο Kontra αναφέρθηκε ακόμη σε περίπτωση συνεργάτη υπουργού που πήγαινε στη Λάρισα «για να παραλάβει ένα πακέτο” και στη συνέχεια, ο υπουργός δέχτηκε τηλεφώνημα από το Μαξίμου με το οποίο του ζητήθηκε να ακυρωθεί η “αποστολή” του συνεργάτη του και η “παραλαβή του πακέτου”, κάτι που σύμφωνα με τον κ. Βαξεβάνη δείχνει πως ήταν υπό παρακολούθηση. Προφανώς δεν ήταν της έγκρισης αυτού που τον παρακολουθούσε, αυτό ήταν “εκτός αδειοδότησης” είπε ο Κώστας Βαξεβάνης.