Το πρωί της Κυριακής 19 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην παραλία του Συλλόγου Χειμερινών Κολυμβητών Βόλου ο Ιάσων, ο Αγιασμός για την κολυμβητική περίοδο 2023 – 2024.

Μικρή ήταν η συμμετοχή των μελών στην προσκληση για τον Αγιασμό εξαιτίας του προβληματισμού για την καταλληλότητα του νερού του Παγασητικού, ωστόσο η αγάπη για τη θάλασσα και το μπάνιο, έκαναν αρκετούς να βουτήξουν στο νερό και σιγά σιγά, όλοι πιστεύουν πως η αγαπημένη παραλία των χειμερινών κολυμβητών θα φιλοξενήσει τα μέλη του συλλόγου Ιάσων αλλά και όποιον θέλει να βάλει στη ρουτίνα του αυτή την δραστηριότητα ευεξίας και ψυχικής ανάτασης.

Σε ανάλογη διάθεση και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιάσων, κ. Βλάσης Παχιός, μίλησε στην πρωινή ζώνη του sport fm 89,5 για όλα αυτά τα χρόνια που κολυμπάει σχεδόν κάθε μέρα και απολαμβάνει υγεία και ψυχική ηρεμία, προσκαλώντας κι άλλους να μιμηθούν το παράδειγμά του.

Με τις ευχές όλων για ασφαλή μπάνια, σε καθαρές θάλασσες και την πρώτη βουτιά για πολλούς, μετά τις πλημμύρες, ολοκληρώθηκε ο Αγιασμός των χειμερινών κολυμβητών Ιάσων.

synb adv team