Έχετε σκεφτεί πόσα πράγματα έχουμε συνδέσει με ένα κόσμημα;

Ένα ρολόι; Ένα βραχιόλι ή το δαχτυλίδι της μαμάς μας, που πριν το φορούσε η γιαγιά, αποκτά πολύ μεγάλη αξία με το πέρασμα των χρόνων.

Η αξία των κοσμημάτων δεν είναι μόνο εκείνη που ορίζει το βάρος, η κατασκευή, οι πολύτιμες πέτρες, η χρονολογία ή ο σχεδιασμός τους.

Τα κοσμήματα δίνουν άλλη υπόσταση στις ιστορίες της ζωής μας.

Ο βαπτιστικός Σταυρός, τα Στέφανα του γάμου, το δώρο -σύμβολο της αιώνιας αγάπης, είναι μόνο μερικές αφορμές για να συνδέσουμε ένα κόσμημα με μια ανθρώπινη ιστορία.

Η αλήθεια είναι πως η ιστορία το κόσμημα γνώρισε ένδοξες μέρες και οι εποχές όσο κι αν αλλάζουν πάντα υπάρχει η διάθεση να σταθούμε στη βιτρίνα ενός κοσμηματοπωλείου και να θαυμάσουμε ένα αντικείμενο πόθου. Ένα κόσμημα που θα γίνει αφορμή για μια καινούρια αξέχαστη στιγμή της ζωής μας.

Σκέψου λίγο τα κοσμήματα που επιλέγεις να φορέσεις κάθε μέρα.

Μαζί με τα ρούχα, το πώς χτενίζεις τα μαλλιά σου, τον τρόπο που μιλάς, δημιουργείς μια εικόνα, δηλώνεις τη δική σου ξεχωριστή προσωπικότητα και αφήνεις να φανούν πτυχές της προσωπικότητάς σου. 

Η επιλογή ενός στυλ κοσμημάτων είναι το πρώτο βήμα για να δημιουργήσεις το δικό σου signature look. 

Τα διαμάντια είναι παντοτινά για την αξέχαστη Μέρυλιν

Η Audrey Hepburn αγαπούσε το breakfast at Tiffanies

Τα κοσμήματα όμως δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση.

Το οικόσημο μιας οικογένειας έπρεπε να διακρίνεται σ ένα δαχτυλίδι ενός σπουδαίου άνδρα ή στο ρολόι του. Ακόμα και σήμερα τα κοσμήματα αποτελούν αναπόσπαστο στιλιστικό κανόνα μιας ολοκληρωμένης εμφάνισης.

Για τις γυναίκες το θέμα κόσμημα έχει κι άλλες προεκτάσεις.

Τα κοσμήματα δείχνουν τον τύπο της γυναίκας που τα φοράει

Τεράστιοι κρίκοι, υπερβολικά κολιέ, εκκεντρικά δαχτυλίδια και βραχιόλια που δεν περνούν απαρατήρητα, συνήθως μαρτυρούν μια πολύ ενεργή κοινωνικά προσωπικότητα με έκδηλη εξωστρέφεια. Όταν συναντήσεις μια τέτοια γυναίκα ξέρεις ότι είναι πληθωρικός χαρακτήρας και έλκει παλιές και νέες γνωριμίες! . Όπου κι αν βρεθεί,  είναι η ψυχή –ή μάλλον η αιτία– του πάρτι.

Ενεργειακές πέτρες (τιρκουάζ, αμαζονίτης, κουάρτζ, ίασπις, όνυχας κ.ά.) είναι τα υλικά που πρωταγωνιστούν στα πιο πολύτιμα κομμάτια μιας εναλλακτικής  μπιζουτιέρας.

Αν τα χειροποίητα και tribal κοσμήματα είναι εκείνα που προτιμάς επειδή νιώθεις ότι σε κρατούν σε επαφή με τον πλανήτη και τα πλάσματά του, είσαι ο θετικός τύπος που λατρεύει τη φύση και εκπέμπεις τη γειωμένη ισορροπία, τη σιγουριά και την ηρεμία που σου προσφέρει ενώ φυσικά καταφεύγεις στις εξοχές με την πρώτη ευκαιρία.

Όποιο κι αν είναι το στυλ που αγαπάς, ότι κόσμημα ή πολύτιμη πέτρα σε έλκει, το σίγουρο είναι ότι υπάρχει ένα κοσμηματοπωλείο που έχει κερδίσει την αγάπη μας, πάρα πολλά χρόνια.

Διαχρονικό, με μοναδικές προτάσεις για τις γυναίκες αλλά και για τους άνδρες που έχουν γούστο και ξέρουν να γοητεύουν με τις επιλογές τους.

Στο Kόσμημα ΑΓΓΕΛΑ θα βρεις πολύτιμους θησαυρούς, για να εκφράσεις την αγάπη σου στους ανθρώπους της ζωής σου.

Ένα κόσμημα για ΣΕΝΑ και για τους αγαπημένους σου!

επιμέλεια SYN ADV GROUP