Πρόκειται για το Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι Τεχνών και Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που διοργανώνει η εκπαιδευτική κοινότητα του Σχολείου Άξιον Εστί

Τα Εκπαιδευτήρια Άξιον Εστί, προσκαλούν όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες του Βόλου, μικρούς μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού και τους γονείς τους, σε ένα μαγικό Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι Τεχνών & Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

Ένα ξεχωριστό εργσ΄τηρι από το μέλλον στην πόλη μας!

Παράλληλα με το Εργαστήριο, γονείς και εκπαιδευτικοί Α/θμιας Εκπαίδευσης θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν σχετική ημερίδα για τα οφέλη της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στην Προσχολική και Α/θμια Εκπαίδευση από τον αναπληρωτή καθηγητή κ. Τσαγκάρη Απόστολο του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, και να απολαύσουν τον καφέ τους με θέα την πόλη του Βόλου!

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ. στον χώρο του Εκπαιδευτηρίου, θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για τις νέες τεχνολογίες και εφαρμογές της ρομποτικής και να μάθουν οι λιλιπούτιοι μαθητές πώς λειτουργεί ένας τρισδιάστατος εκτυπωτής.

Ο κ. Τσαγκάρης και η ομάδα του θα μας ταξιδέψουν μέσα από τη γνώση στον κόσμο του μέλλοντος που ουσιαστικά είναι πολύ κοντά σε ότι αφορά στις νέες τεχνολογίες.

Ο αναπληρωτής καθηγητής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή Ennitime is a good time με την Έννη Λεβέντη και τον Κώστα Ανέστη και μίλησε και τα πολύ σημαντικά βήματα και τις επιτυχίες των παιδιών στον τομέα των νέων τεχνολογιών, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι για τα παιδιά μικρής ηλικίας να έχουν κοντά τους γονείς τους σ αυτό το ταξίδι στο μέλλον.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για όλους, να βρεθούμε στο Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι Τεχνών και Ρομποτικής μαζί με τα παιδιά μας και να μάθουμε τα οφέλη και τις δυνατότητες ενός κόσμου που έχει τόσα πολλά να μας αποκαλύψει.

syn mag team