Αλλάζουν τα προγνωστικά για την απόδοση των συμμετοχών Ελλάδας και Κύπρου στη Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Κι εκεί που η Κύπρος έμοιαζε να κερδίζει για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις, σε σύγκριση με την ελληνική συμμετοχή, το Last Dance με τη Στεφανία άρχισε να «παίρνει» thumbs up από τους φαν του διαγωνισμού. Το ελληνικό τραγούδι, που πλασαριζόταν στη 15η θέση πριν από 20 μέρες, εμφανίζεται, σύμφωνα με τα στοιχήματα, μέσα στη δεκάδα (δέκατο).

Αντίθετα, η Κύπρος και το El Diablo που έφτασαν με «αέρα» φαβορί για μια καλή θέση, έπεσαν από την 9η στην 12η θέση στον πίνακα των στοιχημάτων για τη φετινή Eurovision. Η θέση αυτή αφορά στη θέση των χωρών στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού.

Η Ελλάδα θα διεκδικήσει τη θέση της στον τελικό την Πέμπτη 20 Μαΐου στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision. Η πιθανότητες πρόκρισης είναι πολλές, καθώς η χώρα μας εμφανίζεται να προκρίνεται πέμπτη, μια ανάσα από τις προπορευόμενες Ισλανδία και Φινλανδία.

Ελπίδες για ακόμη καλύτερη θέση στη Eurovision

Η Στεφανία θα έχει την τιμητική της στα online media της Eurovision τη Δευτέρα 19 Απριλίου. Κάθε μέρα του Απριλίου, η Eurovision στρέφει τους προβολείς σε μία εθνική συμμετοχή από τις 39 που θα πάρουν μέρος στον εφετινό, 65ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού.

Η σειρά της Ελλάδας και της Στεφανίας να προβληθούν σε αυτή την πανηγυρική ψηφιακή «γιορτή», που ονομάζεται Country Celebration Days, έρχεται τη Δευτέρα 19 Απριλίου.

Έτσι, εκείνη τη μέρα, στα επίσημα κοινωνικά δίκτυα της Eurovision και στην ιστοσελίδα της θα πρωταγωνιστεί η 18χρονη τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Ελλάδα, καθώς και το τραγούδι «Last Dance».

Στο Tik Tok, στο Instagram, στο Twitter, στο Facebook και στο eurovision.tv, οι φαν του Διαγωνισμού όχι μόνο από την Ευρώπη αλλά και από όλο τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πιο προσωπικές λεπτομέρειες που δεν γνώριζαν για τη Stefania, να χορέψουν στον ρυθμό της ελληνικής συμμετοχής και να τα μοιραστούν όλα αυτά με τους φίλους τους στα social media.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ :

https://www.youtube.com/watch?v=duqBorqR2sM