Η Αντέλ καταχειροκροτήθηκε και έλαβε την αγάπη του κοινού, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στη σκηνή του «Colosseum» στο Λας Βέγκας και όπως αποκάλυψε με δημοσίευσή της στα κοινωνικά δίκτυα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα βρεθεί και πάλι εκεί.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς ήταν πάντα μια απογοήτευση για μένα, πάντα καταλήγω να την περνάω μέσα σ΄ ένα αυτοκίνητο στο δρόμο πηγαίνοντας! Αλλά όχι φέτος! Θα καλέσω το 2023 στη σκηνή!».

Σύμφωνα με το Hello, το κοινό της επιφύλασσε θερμή υποδοχή κατά την πρώτη της εμφάνιση στη σκηνή του «Colosseum». Ντυμένη με ένα εντυπωσιακό μαύρο βελούδινο φόρεμα με περίτεχνες χρυσές λεπτομέρειες και μακριά ουρά, η Αντέλ ερμήνευσε τις μεγάλες της επιτυχίες όπως το Hello, το Hometown Glory και το Skyfall με το κοινό να την χειροκροτεί όρθιο.

Η αποθέωση από το κοινό και το φιλί στον Ριτς Πολ
Οι πολυαναμενόμενες εμφανίσεις της Αντέλ στο Λας Βέγκας, ξεκίνησαν, πριν από λίγες ημέρες μετά από μια μεγάλη αναβολή. Ντυμένη με ένα εντυπωσιακό, μαύρο, βελούδινο φόρεμα, η Βρετανή σταρ εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά τους θαυμαστές της, ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες της, όπως τα «Hello», «Set Fire To The Rain», «When We Were Young», «Skyfall» και «Hometown Glory».

Ανάμεσα στους θεατές, βρισκόταν φυσικά και ο αγαπημένος της, Ριτς Πολ. Ο 40χρονος μάνατζερ και σύντροφός της δεν θα μπορούσε να λείπει από την έναρξη των εμφανίσεων της τραγουδίστρας. Μαζί του μάλιστα, ήταν και ο 10χρονος γιος της, Άντζελο.

Πολλά στιγμιότυπα και βίντεο από τη χθεσινή βραδιά έκαναν την εμφάνισή τους στο Twitter. Ένας χρήστης κατάφερε να απαθανατίσει τη σταρ, τη στιγμή που δίνει ένα φευγαλέο φιλί στον σύντροφό της.
Λίγο πριν την έναρξη των εμφανίσεών της, η Αντέλ δημοσίευσε μία φωτογραφία από τις πρόβες της στο Ιnstagram. Η τραγουδίστρια έδειχνε ενθουσιασμένη στο φακό της Raven B. Varona κάνοντας πρόβα σε μία άδεια αίθουσα ντυμένη κάζουαλ, με φούτερ μαύρο κολάν και κάλτσες. Στην λεζάντα για άλλη μία φορά δεν έκρυψε τα συναισθήματά της και το άγχος που είχε για το σόου.

«Είμαι εξαιρετικά συναισθηματική, απίστευτα νευρική, αλλά δεν μπορώ να κάτσω ακίνητη γιατί είμαι τόσο ενθουσιασμένη», έγραψε αρχικά στην ανάρτησή της. «Αισθάνομαι ένα εκατομμύριο μίλια μακριά από το σπίτι μου, δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή και είδα τον Τομ Τζόουνς (Tom Jones) στο “Mars Attacks” και σκέφτηκα “πώς έφτασε από την Ουαλία στο Λας Βέγκας”! Πριν από τα σόου πάντα φοβάμαι και το εκλαμβάνω ως καλό σημάδι γιατί σημαίνει ότι νοιάζομαι και ότι θέλω να κάνω καλή δουλειά».
Και συνέχισε λέγοντας:  «Ίσως είναι επειδή δεν ξεκίνησα όταν έπρεπε. Ίσως είναι επειδή είναι η πρεμιέρα, ίσως είναι επειδή το Hyde Park πήγε τόσο καλά, ίσως είναι επειδή αγαπώ το σόου, δεν ξέρω… Ανυπομονώ να σας δω» .