Αντιμέτωπος με ποινή για 99 βουρδουλιές για μοιχεία είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο την επόμενη φορά που θα επισκεφθεί το Ιράν.

Τα ιρανικά media, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, υποστηρίζουν πως ένας μεγάλος αριθμός δικηγόρων στη χώρα έχει καταθέσει μήνυση για τον σταρ της Αλ Νασρ λόγω της φωτογραφίας που τραβήχτηκε κατά την επίσκεψή του τον Σεπτέμβριο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος διατηρεί σχέση με την Georgina Rodriguez, επισκέφθηκε την Τεχεράνη, την πρωτεύουσα του Ιράν, με την Al-Nassr για να αντιμετωπίσει την Persepolis στη φάση των ομίλων του ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ τον Σεπτέμβριο.

Εκεί, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mail Online, ο Πορτογάλος διεθνής συνάντησε την Ιρανή ζωγράφο Fatima Hamimi, η οποία θέλησε να χαρίσει στον Κριστιάνο Ρονάλντο, πρώην αστέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης έναν πίνακα, τον οποίο έφτιαξε ειδικά γι’ αυτόν.

Λέγεται ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο τη φίλησε στο μάγουλο και της έδωσε μια υπογεγραμμένη φανέλα, ενώ πόζαρε και για μια φωτογραφία στην οποία την αγκαλιάζει, γεγονός που προκάλεσε την οργή των Ιρανών δικηγόρων.

Σύμφωνα με το ιρανικό δίκαιο, το να αγγίζει κάποιος μια γυναίκα ισοδυναμεί με μοιχεία. Η Hamimi λέγεται ότι είναι «κατά 85% παράλυτη» και είναι μεγάλη θαυμάστρια του Πορτογάλου σταρ.

Αν οι πράξεις δεν είναι αξιόποινες ή αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο δείξει μεταμέλεια μπορεί να συγχωρεθεί

Το ιρανικό δίκτυο Sharq Emroz, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, αναφέρει ότι η ιρανική δικαιοσύνη αντέδρασε γρήγορα στη φωτογραφία του διδίμου και καταδίκασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε 99 βουρδουλιές την επόμενη φορά που θα ταξιδέψει στο Ιράν.

Η Al-Nassr αγωνίζεται στη φάση των ομίλων του ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ, όπου βρίσκεται στον όμιλο Ε μαζί με την ιρανική Persepolis, την Al-Duhail από το Κατάρ και την Istiklol από το Τατζικιστάν.
Θα συγχωρήσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο;

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα επιστρέψει στο Ιράν σε αυτήν τη φάση της διοργάνωσης, αλλά σε περίπτωση που περάσει στους νοκ-άουτ γύρους, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να παίξει σε ιρανικό έδαφος. Λέγεται ότι αν το κάνει, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να συλληφθεί από τις Αρχές του Ιράν για να τον αναγκάσουν να εκτίσει την ποινή του.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η Marca, η ποινή θα μπορούσε να συγχωρεθεί από δικαστή «αν οι πράξεις δεν είναι αξιόποινες ή αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο δείξει μεταμέλεια».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σε σχέση με τη Rodriguez από το 2016 και έχουν δύο παιδιά, την Alana Martina και την Bella Esmeralda.

Η Rodriguez είναι, επίσης, η μητέρα των άλλων τριών παιδιών του, του Cristiano Jnr, και των διδύμων Eva και Mateo, που γεννήθηκαν μέσω παρένθετης μητέρας. Η Mail Sport έχει προσεγγίσει τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή για σχολιασμό χωρίς να έχουν κάποιο νέο.