Την αποθέωση γνώρισε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Τέιλορ Σουίφτ με τους χρήστες να την αποκαλούν «επαγγελματία» καθώς δεν σταμάτησε τη συναυλία της παρόλο που έβρεχε καταρρακτωδώς.

Η 33χρονη τραγουδίστρια από τον Καναδά δεν φάνηκε στιγμή να κάνει δεύτερες σκέψεις όταν άρχισε να βρέχει κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Foxborough της Μασαχουσέτης το βράδυ του Σαββάτου και συνέχισε απτόητη, δείχνοντας μάλιστα να απολαμβάνει την κατάσταση.
Η ίδια μάλιστα, προχώρησε και σε ανάρτηση εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της. «Χθες το βράδυ χορέψαμε όλοι μαζί στη βροχή για ολόκληρη την 3,5 ωρών συναυλία στο Foxborough. Είχαμε κάνει και στο παρελθόν συναυλίες με βροχή στο στάδιο Gillette, αλλά αυτή τη φορά ήταν κατακλυσμός που δεν σταμάτησε στιγμή. Θέλω απλά να ευχαριστήσω αυτό το εμβληματικό κοινό!!! Σας αγαπώ τόσο πολύ που δεν έχετε ιδέα» έγραψε στο Twitter

Μόλις άρχισε να πέφτει καταρρακτώδη βροχή κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, η Τέιλορ Σουίφτ είπε στους θαυμαστές της: «Αυτό είναι κάτι που κάνουμε όλοι μαζί. Είναι μια εμπειρία που μας δένει. Θα φύγουμε όλοι από εδώ απόψε σαν να περάσαμε από πέντε πλυντήρια αυτοκινήτων».
Αποθέωση στο Twitter για την Τέιλορ Σουίφτ: «Επαγγελματίας»
Πολλοί, φυσικά, ήταν οι θαυμαστές της που χειροκρότησαν την προθυμία της να συνεχίσει τη συναυλία, ανεξάρτητα από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. «Το επίπεδο του επαγγελματισμού και του σεβασμού προς τους θαυμαστές της με κάνει να τη συμπαθώ ακόμη περισσότερο» έγραψε ένας θαυμαστής με πολλούς ακόμη να μοιράζονται στιγμιότυπα στα social media και να την εκθειάζουν.