Αύριο θα γίνει η γιορτή του 7ου Ημιμαραθωνίου Βόλου και των εθελοντών

Στο πλαίσιο της γιορτής, θα δοθεί το ποσό των 1.500 ευρώ για την ενίσχυση της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας

Εκκίνηση από την έναρξη του 7ου Ημιμαραθώνιου Βόλου

Η φετινή διεξαγωγή του Αγώνα, ξεπέρασε κάθε προσδοκία στις συμμετοχές.

Ένα αξέχαστο διήμερο έζησαν οι χιλιάδες επισκέπτες του Βόλου, οι οποίοι έγιναν μέρος της μεγαλύτερης αθλητικής γιορτής της πόλης και έτρεξαν στον 7ο Ημιμαραθώνιο Βόλου. 1.500 δρομείς και παιδιά αγωνίστηκαν την Κυριακή 2 Απριλίου στους 3 αγώνες της διοργάνωσης, ενώ πολλαπλάσιος ήταν ο κόσμος που μετείχε καθένας με τον δικό του τρόπο και ρυθμό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου και της Οργανωτικής Επιτροπής του 7ου Ημιμαραθωνίου Βόλου, η αυριανή μέρα, είναι ξεχωριστή και αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών από όλους και είναι μια γιορτή επιβράβευσης για τον εκπληκτικό αγώνα και τις συμμετοχές του 7ου Ημιμαραθώνιου Βόλου.

Αύριο Τετάρτη 26 Απριλίου ώρα 18.30 στο Αίθριον Day & Night (συγκρότημα Τσαλαπατα) το οποίο είναι ο χορηγός της εκδήλωσης, θα αποδοθεί το ποσό των 1.500 ευρώ στη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας για την ενίσχυσή της.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία του 8ου Ημιμαραθωνίου Βόλου 2024, και θα τιμηθούν οι συνδιοργανωτές, οι εθελοντές, η Τροχαία, το Λιμενικό, οι υποστηρικτές.

syn adv group