Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και η Βίκυ Καγιά επιστρέφει και επίσημα στο GNTM.

Μπορεί το τρέιλερ να βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες στον «αέρα» όμως οι φήμες για την ομάδα του GNTM δίνουν και παίρνουν. Το σίγουρο είναι ότι στον ρόλο της παρουσιάστριας θα δούμε ξανά τη Βίκυ Καγιά που επιστρέφει και επισήμως στο ριάλιτι μόδας

Άγνωστο παραμένει ακόμα ποιοι θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή. Σύμφωνα, πάντως, με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, στο GNTM θα δούμε ξανά μόνο τον Γιώργο Καράβα και όλα τα υπόλοιπα πρόσωπα θα είναι καινούργια.

GNTM 5: Η επίσημη ανακοίνωση του Star για τη Βίκυ Καγιά

Το GNTM 5, o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν δυναμικά στην οθόνη του Star, με νέες, ασύγκριτες προκλήσεις!

Η ανυπέρβλητη Βίκυ Καγιά, που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της μόδας, επιστρέφει με το μοναδικό της στυλ, την αέναη κομψότητα, την άνεση και την αμεσότητά της, σε μια σεζόν ολικής επαναφοράς σε όλα τα επίπεδα!

Αυτή τη χρονιά συμμετοχές και πολλές… ανατροπές μόνο από κορίτσια! Γιατί το GNTM 5 είναι αποκλειστικά μόνο για κορίτσια από 18 έως 88 ετών, για κορίτσια όλων των ηλικιών, που έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Το GNTM 5 αναζητά κορίτσια που διαθέτουν έντονη προσωπικότητα, χαρακτήρα, στυλ, φυσική ομορφιά, που δεν εξασθενεί ποτέ και διάθεση να εξελιχθούν.

Η κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model δεν θα είναι εύκολη υπόθεση αλλά θα είναι σίγουρα συγκλονιστική!

Θέλεις να είσαι στην κορυφή;

Θέλεις να γίνεις Νο 1;

Θέλεις να ζήσεις την ανεπανάληπτη εμπειρία του GNTM

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

https://www.youtube.com/watch?v=WnfRVHsMLJU